Glumica mladog ljubavnika uselila u kuću zajedno sa mužem i decom: Njeno opravdanje je hit

Glumica Tilda Svinton poznata po svom upečatljivom androgenom stilu odavno ne brine šta drugi misle o njoj, pa stoga i ne čudi njen neobičan ljubavni život za koji smatra da je ništa drugo nego dosadan

Objavljeno: 19.08.2024. 10:04h 10:06h
Foto: Profimedia

Tilda Svinton je poznata po tome što živi život prema sopstvenim pravilima, ne dozvoljavajući konvencionalnim normama da oblikuju njen put. Ova neobična filozofija, zajedno sa njenim nekonvencionalnim životnim izborima, često postaje glavna tema u svetskim medijima, pružajući javnosti nepresušan izvor intriga.

Jedan od aspekata njenog života koji je često privlačio pažnju je njen ljubavni život. Naime poznata glumica dugi niz godina delila je svoj dom u Škotskoj sa partnerom, Džonom Bajrnom, koji je od nje stariji 21 godinu. Zajedno su dobili blizance, što na prvi pogled može delovati kao priča koja se uklapa u tradicionalne okvire.

foto: Profimedia

Međutim, Tildin ljubavni život se nije zaustavio na jednostavnom braku sa Džonom. Naime, u njihovom domu je takođe živeo i nemački slikar Sandro Kop, koji je bio Tildin ljubavnik. Sandro je od Tilde mlađi čak 18 godina, a njihova veza nije bila tajna. Džon Bajrn, iako svestan ovog odnosa, nije imao ništa protiv, što je omogućilo da deca odrastu u okruženju sa oba roditelja i dodatnim prisustvom umetnika.

Tilda Svinton je u jednom intervjuu izjavila: „I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život sa ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica.“

foto: Profimedia

Iako je ovaj „razumni“ aranžman delovao kao idealno rešenje za sve uključene, nije dugo potrajao. Tilda i Sandro su se uskoro iselili iz zajedničkog doma, a njihova veza je nastavila da se razvija. Danas, Tilda i Sandro su zvanično par i često se zajedno pojavljuju u javnosti, nastavljajući da izazivaju radoznalost i fascinaciju.

– Sve je to poprilično dosadno. Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora da bude komplikovan. Moraš da imaš saosećanja i ne kriviš sebe kada se stvari zakomplikuju – izjavila je glumica u jednom intervjuu.

Stil / sd.rs

Bonus video: