Rekla "Krv zaveta je gušća od vode materice" pa ga ostavila jer nije htela da mu rađa decu: Glumica i muzičar raskinuli

Kris Martin i Dakota Džonson raskinuli su nakon 7 godina, glumica skinula verenički prsten

Objavljeno: 18.08.2024. 21:27h
Foto: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kris Martin i Dakota Džonson su navodno prekinuli svoju sedmogodišnju vezu, ostavljajući javnost u šoku.

Bivše zaljubljene ptice odlučile su da se raziđu, priznajući da je njihova veza krenula svojim tokom i da je vreme da svako krene napred na svoju stranu. Međutim, predstavnici za medije para ostali su nemi na ove glasine ne dajući nikekve komentare o razlazu.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejli mejl je u petak, 16. avgusta, izvestio da su 47-godišnji frontmen grupe Coldplej i 34-godišnja glumica odlučili da se „razdvoje“. Oni su navodno „prihvatili da je veza gotova“ i odlučili da je „najbolje da nastave dalje“, navodi se u izveštaju.

Dakota je nedavno primećena u Malibuu kako šeta svog psa, bez svog smaragdnog vereničkog prstena. Ona i muzičar živeli su zajedno u ovom gradu na plaži.

foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda Pedeset nijansi sive takođe je primetno bila odsutna sa Martinove turneje saa bendom po Evropi. Međutim, pojavila se na koncertu benda u Glastonberiju u junu.

Ipak ovo nije prvi put da par raskida. Nakratko su se razdvojili 2019. nakon što je hitmejker tražio još dece, dok je glumica želela da se fokusira na svoju karijeru.

Na kraju su se ponovo pomirili i činilo se da je njihova veža jaka već godinama.

Par je prvi put romantično povezan 2017. godine, otprilike godinu dana nakon što se pevač „razdvojio“ od svoje bivše supruge Gvinet Paltrou.

foto: Profimedia

Kris sa bivšom ženom ima dvoje dece, Epl i Mozesa.

Gvinet, koja je sada udata za Breda Falčuka, pokazala je da odobrava Dakotu i ukazala joj dobrodošlicu u njihovu mešanu porodicu. Godine 2018. Gvinet i njen muž su Dan zahvalnosti proveli sa pevačem, Dakotom i njihovo dvoje dece.

„Oni su potpuno moderna porodica i odlično su se proveli slaveći zajedno“, rekao je tada jedan insajder.

Tek u martu 2024. godine izveštaji su potvrdili da su Kris i Dakota vereni.

„Verili su se pre mnogo godina, ali nisu žurili da se venčaju“, rekao je izvor za People.

Kada je u novembru 2023. govorila o depresiji, Dakota je pripisala zasluge svom sada već bivšem vereniku što joj je pomogao i „izvukao je iz” mračnog mesta.

foto: Profimedia

Ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit takođe je rekla da voli Krisovu decu „svim svim srcem.

„Volim tu decu jer moj život zavisi od toga. Svim srcem“, rekla je Dakota za Bustle u martu.

„Odrasla sam u tako velikoj porodici i samo verujem u izreku „Krv je gušća od vode“, rekla je ona govoreći o mešanim porodicama.

„Prava izreka je ’Krv zaveta je gušća od vode materice‘, što znači da su veze sa ljudima koje izaberete čvršće od veza sa ljudima kojima ste zapravo rođeni“, razjasnila je ona.

Bonus video: