On je bio najveći zavodnik, a ona najzgodnija Beograđanka: Posvetio joj veliki hit, pa ga uhvatila sa drugom u krevetu

Goran Milošević i Jelena Tinska rastali su se zbog šokantnog razloga.

Objavljeno: 17.08.2024. 11:40h
Foto: Printscreen Youtube / EX YU ARHIV

Goran Milošević važio je za najpoželjnijeg muškarca 80-ih, a Jelena Tinjska za jednu od najlepšuh Beograđanki. Nije trebalo dugo da između njih dvoje plane ljubav o kojoj se i danas priča.

foto: Printscreen Youtube / Ras Televizija

Bili su praktično nerazdvojni tokom godinu dana zabavljanja, iako je Jeleni leptiriće smirivala činjenica da je u tom trenutku uveliko majka dvoje dece. Bili su par za kojim su svi uzdisali, bili su kao na filmu. Jelena je tada i sama bila deo rok sastava "Lutka" u kojem je bila vokal, pa su Goran i ona veoma često pevali jedno drugom, vozili su se kroz centar Beograda na Goranovom motoru i bili predmet zavisti svih onih koji maštaju o takvoj ljubavi.

Goran je živeo sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male dece. Vreme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod dece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada deca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva. Međutim, njihova ljubavna priča nije imala srećan kraj. Naime, Jelena je Gorana zatekla u krevetu sa drugom ženom i tada se sve srušilo.

"To je samo stjuardesa koja je ovde prespavala, devojka mog druga, direktora aerodroma", - pravdao se Goran Jeleni, međutim, umesto da mu poveruje, servirala im je filmsku osvetu. Spavala je upravo s tim drugom čija je devojka navodno bila stjardesa, a odmah nakon toga pokupila se i s drugaricom otišla put Novog Sada. Međutim, nije joj to bilo dovoljno, moralo je Gorana još da boli, makar upola koliko je bolelo nju.

foto: Printscreen/youtube/VLADIMIR OMORAC

Iz osvete se čak i udala, za slikara Miću Uzelca. Ali, koliko traju odnosi nastali iz bilo čega osim ljubavi? Naravno, već narednog meseca Jelena je tražila razvod i tako verovatno oborila nekakav rekord, makar na ovim našim prostorima.

Pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio upravo njoj.

Bonus video: