Njegovo dete biće drugi dolazak Isusa: Reper angažovao lekare da genetski stvore njegovoj ženi najsavršenije biće

Kako tvrde izvori, kontroverzni reper je angažovao lekare da pronađu način da stvore najsavršenije ljudsko biće njegovoj ženi, što će predstavljati drugi dolazak Isusa.

Objavljeno: 16.08.2024. 10:10h
Autor:
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest ponovo privlači pažnju javnosti svojim interesantnim planom – sada namerava da ima dete sa Bjankom Censori i stvori "savršeno genetski nadareno" dete.

"Jedan od glavnih razloga zašto je Kanje izabrao i negovao Bjanku kako on smatra, bio je taj što je verovao da će njihov DNK stvoriti genetski najdarovitije dete", rekao je jedan izvor za "In Touch".

Čovek sa jasno visokim očinskim težnjama već je pokušao da ima dete sa Bjankom "prirodno", ali još nije postigao uspeh. Sada razmišlja o veštačkoj oplodnji.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je veoma nastrojen da supruga Bjanka Censori zatrudni što pre moguće, prihvatajući sve oblike moderne nauke u pokušaju da klonira savršenu verziju sebe – za koju je uveren da će biti drugi dolazak Isusa.

"Pokušavao je da to uradi na prirodan način, ali se priča da je bio malo neuspešan. Dakle, očigledno sada planira put vantelesne oplodnje", istakao je anonimni izvor blizak Kanjeu.

foto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Uvek je bio opsednut postizanjem savršenog čoveka, tako da je veoma uzbuđen što će se Bjanka konsultovati sa lekarima kako bi pronašla najbolju opciju", objašnjava izvor.

Izvor je takođe istakao da Kanje "jedva čeka da mu žena zatrudni, kako bi mogao da je oblači kako želi, naravno sa mnogo manje odeće na sebi".