Isplivala šok prepiska čuvenog fudbalera i ljubavnice: Iznela sav prljav veš u javnost, žena mu ovo neće nikad oprostiti

Ljubavnica čuvenog fudbalera, iznela je sav prljav veš u javnost, nakon burne prepiske koju su vodili.

Objavljeno: 13.08.2024. 18:00h
Autor:
Foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Lоrin Gudman, ime je koje je privuklo pažnju svetske javnosti otkako se saznalo da je upravo ona ljubavnica engleskog fudbalera Kajla Vokera, koji igra za klub Mančester siti. S njom je dobio dvoje dece (4-godišnjeg sina Kaira i 12-mesečnu kćer Kinaru), a sve se to događalo dok je bio u braku sa En Kilner s kojom sada ima četvoricu sinova.

Kada je afera procurila u javnost, Voker je odabrao svoju suprugu te je prekinuo s Gudmanovom, no ona je odlučila da se neće izvući samo tako. I žena i ljubavnica došle su mu na istu utakmicu tokom Evropskog fudbalskog prvenstva, a čak su i decu isto odenule. Sada Gudmanova ide korak dalje - objavila je niz poruka za koje tvrdi da joj ih je poslao upravo Voker.

foto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njih su dvoje završili i na sudu zbog bitke zastarateljstvo, a sudija ju je tada nazvao "teškom, nerazumnom i zahtevnom". Lorin je sada podelila snimke dopisivanja sa Snepčeta, prenosi "Dejli Mejl", a tvrdi da su to poruke koje je razmenjivala sa Vokerom.

"Zato što ga želim videti kako raste jadnako kao i ti. Ne zaboravljam ni nju, ali to je ok jer sam ga video i tako to", glasila je jedna od poruka, a u drugoj je pisalo: "Daj im zagrljaje i poljupce i od mene", a zatim: "Nedostaje mi on."

Lorin je dodala opis: "Moj sin nije uspostavio emocionalnu vezu sa svojim tatom u samo "četiri puta" i tek tako niotkuda. Ako me nastaviš prozivati, nastaviću iznositi ČINJENICE. Veruj mi da ih imam za celu knjigu."

foto: Printskrin@lauryngoodman91/Instagram

Lorin je takođe obećala da će se suočiti i s tim što je nazivaju "sponzorušom, razaračicom porodice i opsesivnom ludačom", a takođe je podelila poruke u kojima se opisuje kao "sjajna mama". Dodala je i da je Kajl sposoban gurati svoj "PR narativ" tokom njihove sudske bitke kako bi pobedio oko (ne)plaćanja alimentacije.

"Ja živim svoj život s našom decom. Radim što želim. Ti uživaj u svom životu", glasila je jedna od poruka koje mu je Lorin poslala, a njegov odgovor je glasio: "Ako nije ovo, nije ono, onda je novac."

Ona mu je na to odgovorila: "Doviđenja, je*** mi se za tvoj novac. J*** se."

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Iskreno, ponašaš se kao ludača, Lorin. Ti nisi ta devojka", odgovorio joj je Voker.

"Ja sam majka dvoje dece, eto što sam ja", na to odgovara Lorin.

Svoju je objavu komentarisala ovim rečima: "Dakle, on zna da ja nisam ta devojka... I kaže da sam dobra mama... Nije da mi treba njegovo odobravanje jer znam da sam SJAJNA mama."

foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Ove objave poruka usledile su nakon što su strani mediji tvrdili da su Kajl Voker i njegova supruga En besni što Lorin Gudman njihov privatni život otkriva tako javno. U julu je Lorin izgubila bitku za starateljstvom deteta nakon niza burnih meseci.

Britanski "Miror" pak tvrdi da Kajl i En daju sve od sebe da nastave dalje sa svojim životom i zadrže svoju privatnost zbog svoje dece.

Kako će se stvari odvijati, ostaje da pratimo situaciju.

Bonus video: