"Otkuda joj ideja da ovako obučena dođe na Olimpijske igre?" Ljudi se šokirali kada su je videli "Da li je moguće?"

Nakon što se manekenka pojavila sa svojim suprugom, mreže bruje o njenom izgledu. Jedni su je okarakterisali kao "neprikladnu", drugi je pak brane ističući njen modni uticaj i lepotu.

Objavljeno: 08.08.2024. 10:36h 10:44h
Autor:
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Na nedavnoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, Krisi Tajgen je ostavila upečatljiv utisak svojim smelim modnim izborom odeće bez pantalona.

Ovaj hrabri ansambl izazvao je talas različitih mišljenja, a neki su aplaudirali njenom inovativnom i modnom pristupu, dok su ga drugi kritikovali kao "neprikladan" za ovu prestižnu priliku.

Sa njom su bili njen suprug Džon Ledžend i njihovo dvoje najstarije dece, Luna i Majls. Tajgen je skrenula pažnju svojim živopisnim zelenim ansamblom, koji je uključivao veoma kratak džemperast donji veš i kardigan sa kontrastnim dugmadima.

foto: Christophe Petit Tesson / PA Images / Profimedia

Deleći svoje uzbuđenje na Instagramu, Tajgen je napisala: "Otvaranje ceremonije! Naravno da je bilo malo (mnogo) kiše, ali vauuuuuu apsolutno epsko iskustvo (i videla sam nekoliko mojih omiljenih ljudi!)."

Tajgenina odeća na ceremoniji otvaranja Olimpijade izazvala je pomešane reakcije javnosti. Kritičari su izneli svoja mišljenja, uz primedbe poput: "Vi ste na Olimpijadi. Ne na pisti. Potpuno neprikladna odeća", "Ko nosi gaćice na Olimpijadi?" i "Devojko, obuci pantalone. To uopšte nije prikladno."

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Uprkos kritikama, njene fanovi su brzo ušli u raspravu, naglašavajući njeno iskustvo u manekenstvu i modnom uticaju. Oni su se suprotstavili komentarima poput: "Svi su ljuti na odeću – ona je visoka manekenka, neka pokaže ono što poseduje; kupile su joj kuću, a šta su tebi noge donele?" i "Svi su uznemireni jer se ne bi osećali samopouzdano kada bi ovo nosili. To je ona. To je Pariz. To je moda. Sviđalo ti se to ili ne... ti ih ni ne nosiš!"

Šta vi mislite, da li je ova odeća "prikladna"? Pišite nam u komentarima.