U Srbiji ovu obuću smatraju pijačarskom robom, dok je holivudske dive obožavaju: 3 načina da nosite ove hit sandale

Dženifer Lorens smatra da je ova obuća pravi hit. Mi vam donosimo 3 predloga kako da iznesete ovaj komad.

Objavljeno: 08.08.2024. 09:21h 09:57h
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Dženifer Lorens, izašla je na gradske ulice Njujorka u laganu šetnju dok je nosila najnoviji trend obuće koji je zaludeo modni svet, dok ih u Srbiji smatraju neverovatnim nekvalitetom.

Iako nismo baš sigurni kuda je pošla, znamo šta je nosila - plastične ili žele cipele kako ih nazivaju modni stručnjaci! Dženifer je nosila par prozirnih žele cipela zajedno sa svetlo-žutom košuljom, koju je stilizovala tako da izgleda opuštenije i nonšalantno.

Košulja je na sebi imala detalje u vidu ljubičica, na levom džepu i sa obe strane kragni, prilično relaksirajući izgled koji odaje utiske kao da idete po nebu.

foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada, kako je obukla žele cipele, možemo slutiti da je to imala na umu dok se kretala ulicima Velike jabuke.

Ostatak izgleda je upotpunila belim pantalonama sa dugim nogavicama, i slamnatom torbom sa crnom drškom, kao i glomaznim naočarima, belom majicom i crnom ogrlicom. Šminku je zadržala minimalnom, a frizuru opustila da slobodno pada.

Žele cipele su bile velika stvar osamdesetih godina prošlog veka. Čini se da su mnogi trendovi iz tog perioda uzele maha i sada prisustvujemo povratku trajni i naramenica(hvala Balensijagi).

Postavlja se pitanje, kako kombinovati ovaj komad koji u Srbiji baš i ne nailazi na odobravanje. Vrlo lako zapravo- držite sve u kežual maniru.

Uklopite ih uz letnju haljinicu koja bi evocirala šetnju plažom pored Egejskog mora, uz rafija trobu i lepim slamnatim šeširom.

Možete naravno odabrati farmerice sa kojima nećete pogrešiti. Preporučujumo zvoncare kao ultimativni odabir vredan prave dame istančanog ukusa.

A možete i uz kratke pantalonice i majicom na bretele, uparenom sa torbicom preko ramena.