Mileni iz Uba muž priredio najgoru bračnu izdaju: "Rekla sam mu da sam trudna, zbog njegove reakcije noćima gutam suze"

Ponekad nam je lakše da ne verujemo svojim očima kada nešto vidimo ili čujemo, a najgore je da se suočimo sa istinom koju nismo očekivali

Objavljeno: 08.08.2024. 09:14h
Autor:
Foto: Shutterstock

Mileni iz Uba sa Redita je otkrila šokantnu istinu na forumu, nakon što je njen muž, sa kojim očekuje dete, izašao da proslavi njenu trudnoću i završio u krevetu sa drugom.

- Moj muž (33) i ja (31) smo zajedno tri godine. On čak fizički i nije bio “moj tip”, a dešavalo se i da me prijatelji pitaju zašto sam s njim. Zaljubila sam se u njegovu impulsivnost i strast, ali ubrzo nakon vesti o trudnoći on je postao nervozan i povučen. Kako je koji dan prolazio, vidim da on telefon ne ispušta iz ruke, bilo mi je čudno, ali nisam imala naviku da uzimam njegov telefon i proveravam šta radi.

foto: Shutterstock

S obzirom da su Milenine sumnje bile tako velike, u jednom momentu je ipak odlučila da uzme telefon njegov i da razotkrije sumnje koje ima.

- Tu noć nisam mogla da izdržim. Osećala sam da nešto nije u redu. Noćima sam gutala suze, tražila krivca u sebi. Uzela sam telefon i hladan znoj. Ruke su mi drhtale, kao da sam imala osećaj da ću da pročitam nešto što ne treba.

"Ovaj treći put mi je bilo najlepše" - pisala je devojka na njegov Viber.

"I meni, zovi kad god imaš vremena, samo da nije iza 16h, tad sam zauzet".

foto: Shutterstock

- Dalje nisam mogla ni da čitam. Osetim kao da mi neko čupa grkljan. Osetim bol u stomaku i želju da nestanem, da me nema. Kada sam se suočila sa njim nije ni pokušao da demnatuje prevaru. Samo je pokušao da izmanevriše datume, ali sve sam sama videla.

Nije mogla da veruje šta gleda

Nakon otkrića, napustila ga je i otišla kod roditelja, a videla ga je samo jednom, kada se vratila po svoje stvari.

foto: Shutterstock

- Nikada neću moći da mu oprostim, niti da zaboravim njegovu izdaju i da mu ponovo verujem. Dete sam roditelja koji su ostali zajedno zbog dece. Moje detinjstvo nije bilo nasjrećnije, niti njihov bračni život i ne želim da ponovim tu grešku. Ovo iskustvo dovelo me je do odluke da ne želim da ostanem u vezi koja mi ne donosi sigurnost i poverenje, ni po cenu deteta - objasnila je Milena.

foto: Shutterstock

Ne želi da prođe poput svojih roditelja

Svoj komentar na njenu objavu je ostavila i psihološkinja koja je želela da bude anonimna, rekla joj da razgovara sa partnerom i insistira na iskrenosti.

- Suočite se ponovo sa njim. Očigledno je da se sastajao sa drugom ženom i kada je saznao za vašu trudnoću. Njegovo ponašanje je u startu ukazivalo na neverstvo. Ako odlučite da prekinete vezu, taj muškatrac će i dalje imati zakonsku obavezu da finansijski izdržava vaše zajedničko dete - obrazložila je ona.

Stil/Redit