Astrolog koji nikad ne greši otkriva: Ova 3 znaka u avgstu 2024. čeka nešto neverovatno, vraća im se stara ljubav

Pavel Globa otkriva 3 horoskopska znaka kojima se u život vraća osoba iz prošlosti u avgustu 2024. godine.

Objavljeno: 06.08.2024. 19:49h
Foto: Shutterstock

Astrolog, pisac i publicista Pavel Globa predvideo je da će tri horoskopska znaka sresti osobu iz prošlosti u avgustu 2024. godine.

Stručnjak za zvezde veruje da će povezivanje sa duhovima prošlosti promeniti budućnost tri predstavnika zodijačkih sazvežđa.

Do čega će ovaj susret dovesti, da li će biti nesrećan ili sudbonosan — prognozira astrolog Pavel Globa.

Ovan

Na putu predstavnika vatrenog znaka srešće se sa osobom koja je nanela mnogo bola. Želeće da obnovi vezu. Astrolog upozorava da su njegova osećanja neiskrena, najverovatnije mu je samo dosadno ili usamljen. Pavel Globa savetuje da se ne zavaravate lepim rečima i glasnim obećanjima: osoba se nije promenila i ne treba da mu verujete. Ne gazite starim stazama.

Vaga

Predstavnici vazdušnog znaka sami će privući osobu iz prošlosti u svoj život. Vaga se često seća i ne može da ga pusti. Astrolog veruje da sastanak neće biti slučajan: veza se može obnoviti. Pavel Globa je siguran da će ovoga puta sve biti drugačije. Zbog bezveznog razloga ste već raskinuli, pokušajte da se ovo ne ponovi. Ne slušajte nikoga i ne dozvolite da se neko meša u vaš odnos.

Jarac

Predstavnici zemaljskog znaka će se susresti sa bivšim ljubavnikom. Štaviše, ova osoba, ako joj ponovo verujete, tretiraće vas još gore nego prošli put. Nemojte biti vođeni osećanjima i nostalgijom. Mozak je dizajniran tako da se loše stvari zaborave, a u sećanju ostaju samo pozitivni trenuci. Nemojte se zavaravati, piše prochepetsk.ru.

(Stil/ Glossy)

Bonus video: