Horoskop za 6. avgust: Devicama sve ide od ruke, povećanje plate čeka njih, a Strelac će imati ljubavnu avanturu

Dnevni horoskop za 6. avgust kaže kako će Bik imati priliku da bira ljubav, dok će Lavovima sve ići naopako

Objavljeno: 06.08.2024. 05:00h
Autor:
Dnevni horoskop za 6 avgust 2024 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima biće otežani, što može izazvati tenzije i nesporazume koje treba izbeći bez veće histerije.

Ljubav: Ukoliko je bilo dilema vezano za konkretizovanje nekih akcija u prethodnom periodu, danas bi trebalo da je situacija prilično jasna.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite danas a posebno papirologiju.

Ljubav: Slobodni Bikovi, u okviru svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti punu pažnju, prilika oko vas ima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Moraćete da napravite neke kompromise i pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste želeli.

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kime dugo i lepo sarađujete.

Zdravlje: Čuvajte se jače prehlade.

Rak

Posao: Može doći do sukoba mišljenja sa nekim od nadređenih vezano za neke informacije koje vam budu pristigle ili pak papirološke probleme.

Ljubav: Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom u cilju poboljšanja postojećih odnosa. Budite vi pokretač pozitivnih promena.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, zglobovima.

Lav

Posao: Proveravajte sebe i ono što radite više puta, posebno budite oprezni kada su ugovori i dokumenta u pitanju, moguće su ozbiljnije greške i propusti.

Ljubav: Slobodni Lavovi bi trebalo da se malo više opuste i ne povlače u sebe, jer svojim promenljivim raspoloženjem trenutno terate sve od sebe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, moguća glavobolja.

Devica

Posao: Device, budite obazrive u sferi finansijskih transakcija tu bi moglo da bude iznenađenja, grešaka, propusta.

Ljubav: Uz malo više angažovanja, a manje analiziranja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih ljubavnih akcija.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sistnih kostiju na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Vrlo bitno je da pozavršavate sve započete obaveze, pre nego što se prihvatite novih, jer bi vas mogle kasnije usporiti i skupo koštati.

Ljubav: Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta, a posebno bi se mogao izdvojiti kontakt sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iznenadni pritisci mogu vas opteretiti i poremetiti vam komunikaciju sa neposrednim saradnicima. U pitanju su sitnice, ali vas itekako mogu izbaciti iz takta.

Ljubav: Priuštite sebi više izlazaka, druženja sa prijateljima jer možete upoznati osobu koja vam poprilično odgovara i sa kojom biste mogli biti na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremena ubrzavanja i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali nije ni prvi ni posledni put da se sa takvim situacijama srećete.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom možete očekivati više napetih trenutaka pa se potrudite da vi ne budete inicijator istih.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Još jedan vrlo naporan radni dan je pred Jarčevima, što će zahtevati dosta opreza i fleksibilnosti u komunikaciji sa saradnicima. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi.

Ljubav: Treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a vi to možete.

Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: I danas biste se mogli naći u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla što zbog finansijkih posledica koje ono nosi sa sobom. Fokusirajte se maksimalno i sve kontrolišite više puta ako je potrebno.

Ljubav: Nema u najavi nekih spektakularnih dešavanja to se ljubavne sfere tiče. Bitno je da u ovom trenutku ne poteđete neke nebite teme iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća iscrpljenost.

Ribe

Posao: Pažljivo isproveravajte dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili, jer su mogući ozbiljniji propusti i greške.

Ljubav: Dobar period za druženje, za izlaske provod i uživanje. Opustite se i ne mozgajte previše.

Zdravlje: Hronični umor, dovoljno spavajte.