Ako u ormaru imate bež, samo dodajte ove mokasine Kendal Džener: Boja i izgled napraviće najlepšu kombinaciju za vas

Mokasine Kendal Džener tokom šetnje francuskom prestonicom, pravo su oduševljenje koje je u stanju da svaku kombinaciju učini najlepšom.

Objavljeno: 03.08.2024. 11:07h
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Kendal Džener pojavila se u Parizu povodom Olimpijskih igara. Nju je pratila njena dobra prijateljica Faj Kadra. One su zajedno provodile vreme uživajući u glavnom gradu Francuske, gde su uspele da obiđu i neke od olimpijskih disciplina.

Kendal Džener, druga najmlađa iz klana Kardašijan-Džener, pojavila se u savršenoj bež kombinaciji za kojom su se okretale ulice Pariza.

foto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je nosil sako sa šal reverima sa paternom princo od Velsa, koji je uključivao isprepletene linije koje prave kvadratiće.

Mini suknja bila je u istom paternu bež boje, koja je otkrivala njene zategnute i vitke noge.

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored toga, odlučila se da celom izgledu doda malo note uličnog stila, sa plavom kapom sa crvenim logoom brenda Ralf Loren.

Na ramenima je nosila bež veliku torbu, a na licu je ispod kačketa nosila naočare kvadratastog oblika koji budi osećaj devedesetih u vazduhu.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Braon mokasine bile su šlag na torti celom izgledu. Njihova boja i izgled doprinele su da Kendal zasija svojom pojavom. Moć ove boje na vanvremenskom komadu kao što su mokasine, uparene sa bež bojom, napraviće najlepšu kombinacju gde god da se pojavite.