Ova poznata glumica tvrdila je da je ćerka Lazanskog: On je nikada nije priznao, a njena majka otkrila je detalje afere

Glumica koja tvrdi da je ćerka Miroslava Lazanskog, postala je veoma uspešna u svom poslu.

Objavljeno: 03.08.2024. 07:00h
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Istaknuti diplomata i vojni analitičar Miroslav Lazanski svojim delima stekao je veliku reputaciju u narodu, te iako više nije sa nama, ljudi o njemu govore sa velikim poštovanjem.

Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu, pre tri godine, od posledica srčanog udara i imao je 71. godinu.

foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Lazanski je karijeru vojnog analitičara i novinara gradio godinama. Pored toga, od 1995. bio je i stalni član žirija za izbor za Mis. Nije ni čusto što se nalazio na ovoj poziciji, jer je uvek bio okružen lepoticama, a iako se samo jednom ženio, za njegovo ime se vezuje velika ljubavna afera.

Njegovu sigurnu luku i porodičnu harmoniju uzdrmala izjava glumice Gordane Bjelice da je Miroslavu 1994. godine rodila ćerku, koju on nikada nije želeo da prizna.

foto: Printscreen Youtube / Sasa V.

U svojim tvrdnjama bila je toliko dosledna, da je čak odlučila da ga tuži i sudskim putem zahteva da prizna očinstvo nad ćerkom. Ipak, epilog slučaja javnosti nikada nije postao poznat.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo," rekla je posle svega Gordana Bjelica.

Gordanina ćerka je Teodora Bjelica sigurnim korakom gradi uspešnu karijeru.

foto: Printscreen Instagram / teodorabjelica

Modelingom je počela da se bavi od šesnaeste godine. Prvobitno joj je to bio samo hobi, a od osamnaeste godine krenula je i sa profesionalnim angažmanima. Učestvovala je na izboru za Mis Srbije 2011. godine. Tada je proglašena za najlepšu devojku po mišljenju žirija poznatih i osvojila je titulu Mis šarma Srbije 2011.

FOTO: Printscreen Instagram - teodorabjelica
FOTO: Printscreen Youtube / MONDO PORTAL
FOTO: Printscreen/Instagram/teodorabjelica
FOTO: Printscreen Instagram / teodorabjelica
FOTO: Printscreen Instagram / teodorabjelica
FOTO: Printscreen Instagram / teodorabjelica
FOTO: Printscreen Instagram - teodorabjelica

Glumački debi ostvarila je 2017. u filmu "Afterparti", a javnost ju je zapazila kada se naga pojavila u kadrovima "Južnog vetra", potom su usledile uloge u ostvarenjima: "Toma", "Aviondžije", "Slatke muke", "Hotel Beograd".

Bonus video: