Bred Pit ima 6-oro dece i odriču ga se jedan po jedan: Sin izazvao težak incident, a kad ga je glumac pozvao doživeo šok

Holivudski glumac Bred Pit miljenik je publike, ali u sopstvenoj porodici situacija mu je potpuno drugačija, deca neće ni da čuju za njega

Objavljeno: 01.08.2024. 11:11h
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Paks Džoli Pit, usvojeni sin Anđeline Džoli i Bred Pita, doživeo je saobraćajnu nesreću u Los Angelesu. Zadobio je povredu glave, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Američki mediji su objavili da je on Bulevarom Los Feliz vozio električni bicikl kojim se zabio u automobil, a nije nosio kacigu.

Osim povrede glave, žalio se i na bol u kuku. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i očekuje se da će ubrzo biti pušten iz bolnice, iako su se lekari prvobitno plašili da on ima manje krvarenje u mozgu.

foto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novinari su kontaktirali Anđelinu i Breda, ali se oni se nisu oglašavali za medije. Međutim procurela je informacija da je Bred Pit duboko povređen i uznemiren što nije u kontaktu sa njim.

Kao što je poznato, njih dvojica već nekoliko godina ne razgovaraju. Paks ga je 2020. godine na Instagramu nazivao pogrdnim imenima, a zvor za Daily Mail tvrdi da sada Brad ne može doći do svog sina.

"Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa učiniti. On kao otac želi otići u bolnicu ili ga pozvati. Toliko je puta pokušao, ali deca mu se ne javljaju. U bezizlaznoj je situaciji", rekao je.

Dodao je da Brad ne misli da bi Paks trebao voziti električni bicikl bez kacige i da je trebao biti u automobilu, suptilno prozivajući Anđelinu.

foto: Profimedia

Bivši par pored njega ima još petoro dece: Madoksa, Zaharu, Šajlo, Noksa i Vivijen. A nedavno su se Šajlo, Zahara i Madoks odrekli Brada. Glumica je još 2016. podnela zahtev za razvod braka od Brada, a zvanično su se razveli 2019. godine, ali još uvijek vode bitku za starateljstvo.

Stil / Klix.ba

Bonus video: