Uradila sam dnk i zanemela kad sam videla da su moji roditelji u srodstvu: Sad mi je jasno zbog čega ovoliko liče

Devojka je uradila dnk i saznala da su njeni roditelji u srodstvu.

Objavljeno: 31.07.2024. 11:05h
Foto: Shutterstock

Jedna devojka otkrila je na koji način joj je život uništen, nakon što je putem DNK testa saznala više nego što je očekivala, kada je dobila rezultate i otkrila da su njeni "roditelji veoma blisko povezani".

Ona je objasnila da su njeni roditelji zapravo u krvnom srodstvu, te da ju je to nateralo da joj se oni zgade.

Na Redditovom forumu za savete o vezi, napisala je: "To je moguće jer naši roditelji veoma liče jedno na drugo. Crna kosa, svetlo plave oči, visoka i široka ramena itd. Takođe su tvrdili da nemaju rođake i da žive u ovom gradu od kada su se venčali i nikada nisu želeli da se presele.

foto: Shutterstock

Ali, pomalo je neverovatno, jer niko od nas, (moja braća, ja ili moje male sestre) nemamo genetski defekt ili bilo šta drugo. Nekako je suludo razmišljati o tome. Ne zanm šta dalje da radimo. Da se ​​suočimo sa svojim roditeljima? Ili pretpostavljam najgore? Možda su oni siročad i zaista nisu znali da su u srodstvu. Kako da pristupim ovoj situaciji?

Kao odgovor, neko je napisao: "Nije neuobičajeno da rođaci imaju decu koja nemaju genetske defekte. Inbriding se eksponencijalno pogoršava sa svakom generacijom potomaka. Zato nemojte imati decu sa svojom braćom i sestrama jer je veća verovatnoća da će biti pogubno".

Bonus video: