Leo Dikaprio pustio stomak i izležava se na jahti, dok njegovoj mlađanoj devojci on pravi društvo: Prijateljski je dele

Dikapri i Megvajer su najbolji pajtosi već jako dugo, a sad su odlučili da zajedno provedu letovanje na jahti u italiji u društvu italijanskog modela Vitorije Cerati

Objavljeno: 31.07.2024. 10:18h
FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Devojka Leonarda Di Kaprija, supermodel Vitorija Cereti uživala je u vožnji džet skijem sa njegovim najboljim drugarom Tobijem Megvajerom dok je trojac uživao u plovidbi jahtom po Italiji. Glumci su najbolji prijatelji i njihovo drugarstvo datira još od ranih devedesetih godina.

Tobi (49) je preuzeo kontrolu nad džet skijem dok je Vitorija (26) uskočila iza njega i držala se za njegova ramena radi sigurnosti. U međuvremenu, Leonardo (49) je ležao sam i upijao sunce na jahti koja je krstarila italijanskom obalom, u plavom šorcu za kupanje i crnoj maici koju je povremeno skidao, pokazujući svoju "krupnu" građu.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda Titanika, koja bi trebalo da igra glavnu ulogu u predstojećem filmu Pola Tomasa Andersona, malo je pustio kosu i malu kozju bradicu. Dok je Vitorija pokazala s čime raspolaže u malom bikiniju sa letnjim cvetnim printom.

Tobi je pokušao da se sakrije koliko god je mogao, te je nosio prsluk za spasavanje, bejzbol kapu i naočare za sunce. Da li se krio od radoznalih pogleda ili jakog sunca nije poznato.

Činilo se da Vitorija potpuno uživa na zadnjem delu Tobijevog džet skija, očigledno mu ukazujući na jedan od prizora dok su klizili iznad vode. S druge strane nije prošlo neprimećeno ni kako se nežno naginje nad Leom dok je par razgovarao, a on je ležao na leđima u očiglednoj opuštenosti.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Očigledno je da se ovaj trojac odlično slaže, a bili su deo večere sa zvezdama u Portofinu ovog ponedeljka, na večeri je bio i Edvard Eninful, bivši glavni urednik britanskog Voguea, koji je prisustvovao ruku pod ruku sa svojim suprugom Alekom Maksvel.

Leo i Vitorija su prvi put povezivani u leto prošle godine, kada je ona tek napunila 25 godina, i od tada su primećeni zajedno u nekoliko navrata.

Međutim, u martu ove godine, Leo je primećen na zabavi pre dodele Oskara kako se lepo izlaže sa nikom drugim do pevačicom Tejanom Tejlor, sa kojom je snimao predstojeći film Pola Tomasa Andersona. Tada je Tejana primećena kako nežno miluje Leovo lice, a on ju je zauzvrat tapkao po kosi, navodi TMZ.

Međutim, kasnije istog meseca, primećen je kako uživa na ručku sa Vitorijom u Los Anđelesu, što ukazuje na to da je njihova veza i dalje jaka. Manekenka je tada čak nosila blistavi srebrni prsten na četvrtom prstu leve ruke - ali TMZ je potvrdio da par nije veren.

foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče Tobija koji im na ovom putovanju drži sveću, on se sa svojom bivšom ženom Dženifer venčao na Havajima 2007. samo nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke Rubi, a Leo je navodno bio na njihovoj svadbi.

Holivudski par, međutim, nije izdržao - razdvojili su se 2016, a Dženifer je konačno podnela zahtev za razvod 2020. Kada je njihov raskid prvi put objavljen u javnosti 2016. godine, jedan insajder je preneo za časopis People: „Oni već neko vreme žive odvojenim životima. Imaju potpuno različite interese i izgleda da se ne povezuju. On izuzetno ceni svoju privatnost i više voli da ostane kod kuće, a ona je veoma društvena i ima gomilu prijatelja.“

Izvor je još dodao: „Dugo nisu bili srećni zajedno. Ali oni su sjajni roditelji i vole svoju decu."

Ranije ovog meseca, Tobi je primećen kako uživa u zabavi na jugu Francuske sa misterioznom ženom koja je upadljivo podsećala na Lili Či - 20-godišnju glumicu sa kojom je viđen na najnovijoj žurci četvrtog jula Majkla Rubina sa zvezdama, međutim izvor je za Us Veekli rekao da se ona i Tobi 'ne zabavljaju ozbiljno, ali su se družili'.

Bonus video: