Nakon 12 godina braka se slavna glumica razvela: U papirima navela nepomirljive razlike, a nekako odmah zavela bogataša

Nakon što se razvela čuvena oskarovka posle 12 godina braka, šuška se da je ovaj biznismen njen novi dečko.

Objavljeno: 31.07.2024. 08:54h
Autor:
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sinoć je čuvena američka glumica Ris Viterspun ponovo viđena sa Oliverom Harmanom, investitorom i preduzetnikom, za koga se veruje da je njen novi dečko - godinu dana nakon što se razvela od drugog muža Džima Tota.

Ris (48) je viđena kako izlazi nekoliko puta na večeru sa Harmanom (56). Ris je izgledala šik u crnoj haljini i štiklama, dok je on bio formalno odeven u beloj košulji i plavim pantalonama.

Par je izgledao odlično raspoloženo dok su ćaskali tokom dana - što je drugi put da su viđeni zajedno ove nedelje.

Takođe su viđeni u nedelju kako zajedno stižu na heliodrom, pre nego što su se uputili ka jednoj stambenoj zgradi.

Ko je Oliver Herman?

Harman, koji je Nemac, osnivač je Searchlight Capital Partners-a, privatne investicione kompanije. Oliver ima dva sina iz prethodnog braka sa bivšom ženom.

Diplomirao je istoriju i međunarodne odnose na Univerzitetu Braun u Njujorku 1990. godine, a master diplomu je stekao na Harvardu 1996. godine.

Glumica i njen bivši suprug (54) šokirali su fanove u martu 2023. kada su objavili da će se razvesti nakon skoro 12 godina braka.

Glumica je zvanično podnela zahtev za razvod od Tota u aprilu 2023. godine, nedelju dana nakon što je objavila kraj njihovog braka. Ona je kao razlog njihovog razlaza u sudskim dokumentima navela nepomirljive razlike.

Bonus video: