Ćerka Nikol Kidman prava je lepotica u kombinaciji koju Beograđanke obožavaju: Nosi se i u kancelariji i petkom uveče

Nikol Kidman i njena ćerka Sandej Rouz, očarale su svojim predivnim kombinacijama na događaju.

Objavljeno: 30.07.2024. 08:25h
Foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Nikol Kidman, izašla je na događaju brenda satova Omega, zajedno sa svojom ćerkom Sandej Rouz, koja neverovatno podseća na svoju majku.

Australijska glumica, 57, je izgledala predivno u šik beloj kombinaciji koju karakteriše izrezana suknja i gornji deo, koja je isticala njen vitki struk, a zlatni detalji su dodatno upotpunili celu kombinaciju, kao i zlatni sat na desnoj ruci.

foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikol, koja takođe deli trinaestogogodišnju ćerku Fejt Margaret sa suprugom Kitom Urbanom, upotpunila je izgled savršeno odgovarajućim sandaletama.

U međuvremenu, Sandej Rouz, 16, odlučila se za elegantnu sivu kombinaciju sa prslukom koji je takođe isticao struk, čime je uspela da se lepo uklopi sa kombinacijom njene majke. Na sebi je nosila sive pantalone širokih nogavica i potpetice u istoj boji

foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kombinacija Sandej Rouz, obožavana je od strane Beograđanki, koje često možemo da vidimo na ulicama kako nose ovaj predivni ansambl. Savršeno se uklapa za različite trenutke i mesta, od kancelarije, do izlaska u grad petkom uveče.

Majka i ćerka pojavile su se u dobrom raspoloženju dok su pozirale na crvenom tepihu i zajedno se kikotale u jednom trenutku.

Bonus video: