Poznata voditeljka neprepoznatljiva: Otkako uzima ovaj lek telo joj se potpuno promenilo, otvorila dušu o traumi

Opra u uskim helankama pokazala figuru nakon korištenja Ozempica, mršavija je neko ikad

Objavljeno: 29.07.2024. 18:24h 18:27h
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Opra Vinfri šokirala je javnost krajem prošle godine kada je priznala da uzima lek Ozempic koji služi za dijabetičare, ali ga mnoge poznate zvezde koriste za mršavljenje, a na novim fotografijama izgleda vitkije nego ikad.

Otkako je priznala da je koristila lekove za dijabetes da bi smršavila, Opra je pokazala neverovatan napredak, posebno na novim fotografijama iz Santa Barbare u Kaliforniji, gde je snimljena sa svojom prijateljicom Marijom Šrajver.

foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Legendarna američka voditeljka prošetala je u sportskoj odeći, išla je na trening sa prijateljicom, a mnogima je delovala još mršavija u odnosu na ranija pojavljivanja.

Uprkos njenom prvobitnom poricanju upotrebe ovih tableta, na posletku je priznala da ih je koristila, te je nastavila da brani upotrebu "dodataka u ishrani" i kritikovala one koji su pokušali da ih posrame.

Opra je nedavno izgubila više od 20 kilograma zahvaljujući tabletama za mršavljenje, uz redovno vežbanje.

foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije ove godine, objavila je i TV dokumentarac, "Opra specijal: sramota, krivica i revolucija u gubitku težine", u kojem je napala one koji sramote ljude koji se okreću lekovima za mršavljenje.

Otkako je progovorila o korišćenju Ozempica, Opra je otvorila neke od traumatičnijih događaja tokom svog višedecenijskog puta gubitka težine.

Stil / klix.ba

Bonus video: