Zaveo je ženu sa mentalnim bolestima i postali najlepši par: Voleo je kao Boga pa oženio 26 godina mlađu da mu rađa decu

Ljubavna priča Aleka Boldvina prepuna je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 29.07.2024. 11:55h 12:29h
Foto: Profimedia

Ljubavni život Aleka Boldvina veoma je turbulentan. Dok trenutno uživa u braku sa Hilari, američkom instruktorkom joge, preduzetnicom i autorkom podkasta, javnost se vrlo rado priseća njegove ljubavne romanse sa Kim Besindžer.

Reklo bi se da su Hilari i Kim dve žene koje je Alek najviše voleo, a koje su mu obeležile život.

foto: Profimedia

Ne zna se da li ju je više voleo ili mrzeo

Početak njihove ljubavi između Aleka i Kim bio je filmski, a takođe i kraj. Spojio ih je film, a njihov odnos počeo je brzo da se razvija.

"Poljubio me je, a zatim me pitao da li želim decu", priseća se Kim Besindžer. Nazvala ga je "psihotičnim" i pokušala da njihov razgovor vrati na film. Boldvin je tada nazvao svog prijatelja i rekao mu da ga Kim "izluđuje" i da će se ubrzo venčati.

foto: Profimedia

Kim Besindžer zaljubila se u glumca kada su krenuli na snimanje i videli povređenog psa kojeg je udario auto. Glumica je zamolila Boldvina da krene za psom kako bi ga odveli kod veterinara. On se povinovao.

"Ona želi da izađeš iz auta na autoputu, pa iskočiš iz auta i uhvatiš psa", rekao je Boldvin. "Nosiš 16 torbi na aerodrom jer ona želi seckane bademe u avionu. Ona ne želi dijamante, krzna i penthause, ona hoće seckane bademe. 20 stepeni ispod nule, ali ako Kim želi supu od povrća iz bla-bla zalogajnice, obučem čizme i odem po nju , jer volim Kim. Kimin ukus je veoma jednostavan, ali ona ne želi ništa od stvari koje žele drugi."

foto: Ralph Dominguez/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se venčao 1993. godine, samo šest nedelja nakon prosidbe. Svoju ćerku, Ajrlend, dočekali su 1995. godine.

Njihov život delovao je idilično: putovali su, beskrajno se voleli, provodili sa ćerkom svaki slobodan trenutak, zajedno su brinuli o 12 pasa, a Alek Boldvin nije prestajao da priča na sav glas o tome koliko je posebna i neuobičajena žena. Nazivao ju je "apsolutno izluđujuće neobičnom", "egzotičnom, "ljupkom", "tako čudnom"...

Bolan kraj ljubavi Kim Besindžer i Aleka Boldvina

Glumica je sa osmehom pričala kako bi joj suprug ponekad rekao: "Znaš li da te mrzim?", a onda bi mu rekla: "Mrzim i ja tebe", što se ispostavilo lošim receptom za brak.

Posle decenije ljubavi, Kim Besindžer podnela je zahtev za razvod. U januaru 2001. godine, ona je odlučila da se rastane od Boldvina, a iako je izbegavala da govori javno njen otac Don se oglasio za People.

foto: LARGO ENTERTAINMENT-UNIVERSAL - Album / Album / Profimedia

– Razmišljala je o ovome godinu i po dana. Volim Aleka... On je najljubazniji i najvelikodušniji čovek koga sam upoznao u životu i prevazišao je neke veoma teške stvari... Sve osim jedne – svog besa. Alek ima tu vrstu besa kada se poseže za bolnim stvarima, nečim što se desilo pre godinu ili dve, a onda time maltretira Kim. To se događa javno. A kada je počelo da se dešava i pred Ajrlend, Kim je konačno rekla: "To neću da trpim".

Prava drama usledila je kada su na red došli formalni deo raskida – brakorazvodna parnica i podela starateljstva.

Nova ljubav staru briše

Kada su se upoznali Alek je Hilariju izvodio na večere i na sastanke 6 nedelja, ali bez poljupca. "Mislila sam da želi da budemo samo prijatelji," rekla je Hilarija, ali to nije bio slučaj.

Boldvin se "usudio" i poljubio Hilariju, da bi se par počeo da živi zajedno samo 5 meseci nakon upoznavanja, a onda su se 2012 godine i venčali. Danas su roditelji sedmoro dece.

foto: Profimedia

"Govorio mi je, "oženiću se tobom, imaćemo gomilu dece," a onda je odlazio bez poljupca," ispričala je Hilarija.

A onda je godinu dana kasnije Alek zaprosio Hilariju, dan pre njegovog rođendana.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen Youtube / Inside Edition
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Kleknuo je predamnom i ne sećam se posle toga više ničega, jer sam plakala kao kiša. Da, on je vrlo romantičan," opisala je taj događaj Hilarija.

Za Hilariju Boldvin kažu da je najomraženija osoba u Holivudu. Zašto? Prvo se smatralo da je lovac na bogatstvo jer je uspela da 26 godina starijeg glumca Aleka Boldvina "smota oko malog prsta" u roku od godinu dana i odvede ga pred oltar.

Bonus video: