Kažu da ima telo Boginje i da je najzgodnija žena na Balkanu: Otkrila je i kako joj to polazi za rukom i u čemu je tajna

Mnogi se pitaju u čemu je tajna izgleda najzgodnije žene na Balkanu, a njeni trikovi su veoma jednostavni.

Objavljeno: 28.07.2024. 14:24h
Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kažu da je najlepša Balkanka pre plastičnih operacija izgledala potpuno drugačije. Međutim, lepoti i šarmu čuvene rumunske manekenke Madaline Genee retko ko može da odoli, te je često nazivaju jednom od najlepših Balkanki.

Ipak, i ona kao i svaka žena imala je problem sa viškom kilograma koji se uglavnom "lepe" za bokove, stomak i butine. Čim nabaci koji kilogram više, Genea počne da praktikuje popularnu dijetu - autofagiju.

- Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba - ispričala je Genea za CanCan.

Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred leto, jer je jedan od najbržih načina da telo dovede do savršenstva za plažu.

- Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično - dodala je.

FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia

Ono što Madalenu takođe čini atraktivnom i zgodnom jeste njen stav. Uvek hoda ispravljene kičme, a tako i sedi. Na taj način, telo izgleda zategnutije i vizuelno mršavije.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom, a nakon porođaja uspela je da dovede liniju do savršenstva.

Bonus video: