Predivna haljina kraljice Leticije koju je već nosila: Na otvaranju Olimpijade poručila šta je najvažnije u odevanju

Kraljica Leticija, očarala je sve na otvaranju Olimpijskih igar haljinom koju je već prethodno nosila.

Objavljeno: 28.07.2024. 11:27h
Foto: Casa De S.M. El Rey / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije, odlučila je da ponovo ponese haljinu koju je čuvala u ormaru na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

U pitanju je bila slavna haljina Vesa Gordona za brend Karolina Herera, koju je ona već nosila prethodno 25. jula 2023. u toku inauguracije Galerije kraljevskih kolekcija u Kraljevskoj palati u Madridu.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lepršava haljina je u maniru crno-bele boje A- kroja, koja je pripijena uz telo pojasom crne boje u zanimljivom cvetnom akvarel printu. Haljina, osim što je istakla njen vitki struk, ističe i ramena i dekolte u stilu dvehiljaditih, koji su u istoj boji kao i zavezani pojas.

foto: Casa De S.M. El Rey / Zuma Press / Profimedia

Tada je svoju haljinu uparila sa crnim salonkama i torbicom u istoj boji. U pratnji svoj supruga kralja Felipea Šestog, bila je naravno i na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara i tada u Kraljevskoj palati u Madridu.

foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Leticija, poznata je po tome da nosi iste haljine nekoliko puta, što je savršen pokazatelj da je stil večan i da dobri komad odolevaju vremenima. Haljina koju ste uzeli ove sezone, ne znači da ne može lepo izgledati i van sezone. Važan je stil, što kraljica Leticija želi i da poruči.

Bonus video: