Kažu da je ovaj muškarac najveća greška svake žene: Najlepša glumica posle ljubavi sa njim se više nikad nije udala

Džoš Brolin zavodio je i varao glumice, tek u zrelijim godinama se skrasio i posvetio deci

Objavljeno: 26.07.2024. 07:00h 07:37h
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoš Brolin je jedan od najpopularnijih glumaca svoje generacije, poznat po širokom spektru uloga u filmovima i televizijskim serijama. Izgradio je impresivnu karijeru koja obuhvata raznolike žanrove, od drame i trilera do akcije i superheroja. Međutim, njegov privatni život, posebno na ljubavnom planu, je bio i te kako buran.

Džoš Brolin je rođen u porodici glumaca. Njegov otac, Džejms Brolin, bio je poznati glumac, što je nesumnjivo imalo uticaja na Džošovo interesovanje za glumu. Iako je u mladosti bio zainteresovan za trke automobila i surfovanje, Brolin je odlučio da se posveti glumi. Uplovio je u svet glume 1985. godine sa filmom "Goonies", avanturističkom komedijom koja je postala kultni klasik. Ovaj uspeh otvorio mu je vrata za dalju karijeru u industriji zabave.

Buran ljubavni život Džoša Brolina

Iako su mnoge njegove veze započele strastveno i obećavale „do kraja života“, često su se završavale burno, a skoro svaka od njegovih partnerki je ostajala povređena.

S prvom suprugom, Alis Adair, s kojom je bio u braku od 1988. do 1994. godine, dobio je dvoje dece. Nakon razvoda, Brolin je imao kratke romanse sa nekoliko žena iz industrije zabave, uključujući i Paris Hilton. Svaka od ovih veza dodala je sloj kompleksnosti njegovoj reputaciji zavodnika i muškarca koji ne može da se obaveže.

Strastvena romansa sa Mini Drajver

Mini Drajver, britanska glumica poznata po ulogama u filmovima kao što su „Good Will Hunting“ i „Grosse Pointe Blank,“ bila je jedna od Brolinovih poznatih partnerki. Njihova veza bila je strastvena i intenzivna, ali nije dugo potrajala. Mini je kasnije izjavila da su razlike u njihovim karakterima i životnim stilovima dovele do kraja romanse. Iako je veza bila kratkotrajna, ostavila je snažan utisak na oboje.

Dajani je bio najveća ljubav

Jedna od najpoznatijih Brolinovih veza bila je sa Dajanom Lejn, jednom od najlepših i najtalentovanijih glumica. Par se venčao 2004. godine, a njihov brak je izazivao veliko interesovanje medija. Međutim, iza zatvorenih vrata, njihov odnos bio je turbulentan. Tokom veze, mediji su često izveštavali o problemima i incidentima, uključujući i Brolinovo hapšenje zbog porodičnog nasilja, što je on kasnije demantovao. Par se razveo 2013. godine, a Lejn se nikada više nije udavala, što je mnoge navelo na zaključak da je Brolin ostavio dubok emocionalni ožiljak na njoj.

Novi list sa Ketrin Bojd

Odmah nakon razvoda od Dajane Lejn, Džoš je pronašao novu ljubav sa 19 godina mlađom Ketrin Bojd, bivšom asistentkinjom i modelom. Pričalo se da je sa njom varao Dajanu. Par se venčao 2016. godine i imaju dve ćerke. Iako je ovaj brak do danas opstao, mnogi i dalje sumnjaju u Džošovu sposobnost da održi dugotrajnu vezu. Ipak, čini se da je Ketrin bila sve što je čekao kako bi pronašao mir i stabilnost.

Zamršen odnos sa Barbrom Strajsend

Džoš je imao interesantan odnos sa Barbrom Strajsend, legendarnom pevačicom i glumicom, koja je udata za njegovog oca, Džejmsa Brolina, od 1998. godine. Iako nije bio direktno u vezi sa Barbrom, njihova porodična dinamika često je bila u centru pažnje medija. Njih dvoje imaju složen odnos, koji je ponekad bio obeležen neslaganjima i kontroverzama. Međutim, Brolin je javno govorio o tome kako se divi Barbrinoj karijeri i uspehu, te kako su, uprkos povremenim nesuglasicama, uspeli da izgrade relativno stabilan porodični odnos.

Iako je Džoš nesumnjivo talentovan glumac, njegove turbulentne, burne i problematične veze često su stavljale njegove profesionalne uspehe u drugi plan. Ipak, čini se da je s godinama, zrelošću i pravom osobom, Džoš je uspeo da nađe mir i balans između porodice i posla.

Stil / Zadovoljna