Pevala je u popularnoj grupi 90-ih: Drugog muža upoznala u teretani, a udala se u vinariji, nakon 11 godina usledio šok

Pevačica Indira Levak, neadašnji član popularne grupe Kolonija, otkrila je da se razvodi posle 11 godina braka i time šokirala svoje fanove

Objavljeno: 25.07.2024. 10:17h
Foto: Instagram Printscreen / ColoniaOfficial1

"Kao javna ličnost koja sa vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, osećam potrebu da podelim ovu vest. Moram da saopštim da smo posle 11 godina braka Miroslav i ja doneli zajedničku odluku da se razvedemo. Nastavljamo da razvijamo svoje živote samostalno, ali kao dvoje ljudi koji se međusobno poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući dugogodišnji zajednički život i sve divne trenutke našeg braka, nećemo više davati izjave na ovu temu" - napisala je popularna pevačica Indira Levak na društvenoj mreži Instagram, šokirajući svoje fanove.

Indira je uvek isticala da je zaljubljena u svog supruga Miroslava kao i prvog dana, a posvetila mu je romantične objave na Instagramu. To je bio drugi brak za pevačicu i preduzetnicu. Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se upoznali u teretani pre skoro 12 godina.

Venčali su se 2014. godine na imanju vinarije Coner kod Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih porodica i bliski prijatelji. Indira je nosila dugačku čipkanu venčanicu bez rukava modne kuće Sposa, a Miroslav klasično crno odelo u kombinaciji sa belom košuljom.

Stil / večernji.hr

Bonus video: