Dženifer Lopez pokazala kako da nosite japanke ovog leta: Ovo je jedini način da izgledate lepo u njima

Mislili smo da je nemoguće, ali Džej Lo nas je uverila u suprotno. Japanke mogu da izgledaju lepo ako se ovako iskombinuju.

Objavljeno: 19.07.2024. 19:20h 20:13h
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez obožava letnju vožnju biciklom. To je dokazala nekoliko puta samo u ovom mesecu, a da ne govorimo o godinama unazad.

Vrlo zdrava navika koja je ujedno i vrlo zanimljiva. Ne samo da vas može brže dovesti do neke tačke, već ako se dogovorite sa prijateljima da zajedno vozite, razgovori na biciklu su zaista nešto neprevaziđeno i najlepše.

Naravno, ništa nije bilo neuobičajeno, dok nismo primetili da Dženifer Lopez nosi japanke na nogama. Poprilično nepoželjan komad za vožnju biciklom, ali i generalno jer mnogi modni znalci bi rekli da to ne poseduje dovoljnu lepotu.

foto: Printskrin@jlo_jlovely_latina/Instagram

Dženifer Lopez je upravo to demantovala i pokazala da je vreme da se sruši takav pogleda na ovu previše ležernu obuću. Njena savršena kombinacija pokazuje da je sve u stilu i načinu na koji ćete izneti neki komad.

Džej Lo je pokazala vrlo dobro poznavanje mode, uklopivši japanke sa polo majicom na pruge sa ruskom kragnom.

Ključ je sve vreme u polo majici na pruge. Bilo da se radi o ruskoj kragni ili onoj regularnoj, u kombinaciji sa finim šortsem, japanke će moći da se istaknu i dobiju tu dozu sofisticiranosti koja im zapravo fali.

Upamtite, japanke jesu ležerni modni komad i sigurno ih ne treba nositi do grada, ali svakako možete ukoliko idete u neku šetnju naseljem, do obližnjeg parka, marketa, kod kuće ili na selu u prirodi.

FOTO: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: BlueLoveImages / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bonus video: