Ko je dečko Šumahera zbog kog se oprostio od žena? Evo kakav im je odnos i gde su se upoznali, šok je od kad su zajedno

Vest da je Ralf Šumaher otkrio svoju naklonost prema istom polu uzdrmala je javnost, evo nekih detalja vezanih za njegov ljubavni život

Objavljeno: 18.07.2024. 18:19h
Foto: Eibner-Pressefoto/Alexander Neis / imago sportfotodienst / Profimedia

Vozač Formule 1 Ralf Šumaher (49) iznenadio je javnost pre nekoliko dana "izašavši iz ormana", odnosno kada se javno deklarisao kao homoseksualac.

Mlađi brat legendarnog Mihaela Šumahera podelio je fotografiju sa svojim dečkom i na Instagramu poručio:

– Najlepša stvar u životu je kada imaš pravog partnera pored sebe, s kojim možeš da podeliš sve.

Fanovi su čestitali poznatom sportisti na hrabrosti da podeli istinu o sebi, kao i na tome što je pronašao ljubav svog života, a mnogi su se zapitali ko je misteriozni muškarac s kojim je Šumaher uplovio u mirnu luku.

Kako pišu strani mediji, u pitanju je francuski menadžer po imenu Etjen, s kojim je Ralf kasnije podelio još jednu fotografiju na kojoj uživaju zagrljeni.

– Mnogo vam hvala na čestitkama i komentarima. Veoma smo srećni i zahvalni – napisao je Šumaher.

Etjen je prvu objavu svog partnera i sam podelio uz poruku da je "na sedmom nebu" s poznatim Nemcem.

Ko je dečko Ralfa Šumahera?

Etjen je, kako piše The Sun, Šumaherov poslovni menadžer i trenutno živi u Nici, a veruje se da su se upoznali kada je Francuz počeo da radi za popularnog automobilistu.

Nije poznato kada je njihov odnos postao romantičan, ali njihov blizak prijatelj sugerisao je da je par u vezi skoro dve godine. Nemačka glumcia Karmen Gajs rekla je da su Šumaher i Etjen "senzacionalno srećni" i da "nikada nisu imali ni svađu ni neslaganje".

Ljubavni život Ralfa Šumahera

Popularni sportista je tokom karijere povezivan s mnogim lepoticama, a kratko je bio u vezi s britanskom starletom Kejti Prajs. Upoznali su se na snimanju za magazin Esquire 1998. godine, a potom bili par večito na meti tabloida.

Veruje se da je upravo Šumaher bio taj zbog kog je lepotica raskinula veridbu s Vorenom Furmanom.

foto: Thomas Pakusch / imago sportfotodienst / Profimedia

Nakon kratke veze s Kejti Prajs, Ralf je upoznao manekenku Koru Birnkman, kojom se oženio 2001. godine, a potom su dobili sina Davida.

U braku s Korom je proveo 14 godina, a zatim su se rastali, nakon čega su imali klimav odnos, ali su danas navodno izgladili stvari.

Stil / glossy

Bonus video: