Modni dizajner prošetao sa ženom obučen od glave do pete u svoj brend: A na iznenađenje mogih evo koga je ona izabrala

Ako ste se ikada pitali kako se dizajner Tomi Hilfiger i njegova žena obalče i da li nose svoj brend, evo odgovora

Objavljeno: 18.07.2024. 16:50h 17:37h
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tomas Džejkob Hilfiger, osnivač "Tommi Hilfiger Corporation" u Njujorku je 1980-ih počeo da dizajnira takozvanu "prepi" odeću za sopstvenu istoimenu liniju muške mode. Kompanija se kasnije proširila na žensku odeću i razne luksuzne predmete kao što su parfemi i izašla na tržište 1992.godine.

"Prepi" ili prep, američka je subkultura povezana sa bivšim studentima pripremnih škola na severoistoku Sjedinjenih Država. Termin, koji je skraćenica od "pripremni" (preparatory), koristi se da označi polaznika ovih škola, što podrazumeva govor, rečnik, odevanje, manire i bonton koji odražavaju višu klasu i vaspitanje starog novca ( Old many). Baš to je i postao brend koji i danas čuva ove vrednosti.

A kao jedan od retkih dizajnera koji nije gej i ima ženu, ne čudi što ona neguje isti modni stil kao i slavni dizajner.

foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tomi Hilfiger pojam je proizvodnje kvalitetne odeće, svedenog stila, sportske elegancije, koji uvek ostavlja potpis osobe koja zna šta želi i kako želi. A ako ste se pitali šta bi on, kao profesionalac, odabrao za svoju suprugu, najnovije fotografije donose odgovor.

Čuveni par, Tomi Hilfiger i Di Oklepo, fotografisani su na odmoru u Sen Tropeu, po stilu sudeći, u sopstvenoj modnj marki, osim maske za telefon gospoće, koja je po svemu sudeću drugog brenda. Ipak ono što vidimo pokazuje da sa poznatim brendom nema greške.

I dok je Tomi u marini bio odeven u teget bermude i denim košulju dugih rukava, besprekorno, svedeno, ukusno, njegova gospođa je nepogrešivo dobro izgledala u košulja-haljini mornarskih motiva.

Di Oklepo je uz sve to iskombinovala beli kačket i krem torbicu, dok je dizajner odabrao šeširić kao preko potrebnni letnji aksesorajz.

Pokazali su zašto su tu gde jesu i naučili nas još jednu vrednu modnu lekciju.

Stil / Ona

Bonus video: