Dok njen bivši čeka drugo dete sa 14 godina mlađom, pevačica gazi 6-tu deceniju i kaže: Uvek volim da me život iznenadi

Pevačica Danijela Martinović, nakon ljubavnog brodoloma koji joj je priredio bivši, pevač Petar Grašo, progovorila je o braku s partnerom Josipom

Objavljeno: 17.07.2024. 22:31h 23:08h
Foto: Printscreen/ Facebook/Danijela Martinović

Večita devojčica pevačica Danijela Martinović, pre neki dan ugasila je 53. svećice na svojoj rođendanskoj torti, a evo kako je proslavila svoj dan.

„Sa 15 mojih najbližih prijatelja u lepom restoranu na lepoj večeri“, pohvalila se. Obzirom da gazi 6 deceniju, a izgleda kako izgleda otkrila je da li njen novi izabranik Josip ima uticaja na njen mladalački izgled:

„Kao i svaka žena, zaista vidim promene na sebi, ali i dalje ostajem pri stavu da je najvažnije kako se osećate, jer će ljudi zaboraviti crte vašeg lica, ali nikada neće zaboraviti osećaj koji su imali pored vas...“ smatra Danijela.

Na pitanje da li to znači da će se uskoro čuti svadbena zvona pevačica kaže: "Ja uvek volim da me život iznenadi. Svaki put kada sam rekla kategorično ne, život me je demantirao, tako da najbolje se prepustiti, pa šta bude znam da će biti najbolje".

Vera ima veliko mesto u životu ove popularne pevačice. Sa 14 godina počela je da peva u grupi „Dominik“, osnovanoj pri crkvi Svetog Dominika. Prvi uspeh, daleke 1989. godine, imala je na Vaskršnjem festu sa pesmom „Prvo pričešće“.

„Moja tetka je monahinja i imam rođaka koji je bio zamonašen, on je profesor sa doktorom književnosti i zamonašio se sa 33 godine, tako da sam nekako u bliskom srodstvu od svojih početaka sa crkvom, kasnije sam imala svoj put otkrivanja, otkrila sam sebe, sama sam otkrila i sama se povezala i to je zaista neodvojivi deo mene“, rekla je ona.

Danijela je imala i čast da snimi pesmu u praznoj crkvi. I to sa najboljom drugaricom, poznatom harfistkinjom Doris Karamatić.

„Ja sam joj trostruka kuma i onda smo hteli da uradimo nešto za svoje zadovoljstvo. Snimili smo Ave Maria na Kaptolu, u praznoj crkvi, samo su crkva, harfa i moj glas odjekivali i to je zaista nešto što smo zaista snimili za sebe, a ljudima se jako, jako dopalo“, otkrila je ona.

Stil / showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video: