Horoskop za 18. jul: Jarčevima sledi veliko iznenađenje, Vodolija trpi ukućane, dok oni čekaju čudo

Dnevni horoskop za 18. jul kaže kako će Lav imati finansijske probleme, dok će Devica pažljivo pristupiti poslu

Objavljeno: 18.07.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nešto bolji priliv energije i pozitivnije raspoloženje daje veće šanse da tipični Ovnovi danas budu uspešniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Veći deo ovog četvrtka trebaće vam dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje.

Bik

Posao: Malo opušteniji dan je pred Bikovima. Obratite ipak dovoljno pažnje na dokumentaciju, jer možete izgubiti važne papire.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate priliku za uspostavljanje fine komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, vredeće.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Budite što mirniji, i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup svemu što vam bude dolazilo u susret danas. Na neke stvari nećete moći mnogo da utičete.

Ljubav: Za očekivati je da vas danas očekuje u najmanju ruku jedno prijatno iznenađenje od osobe koju volite. Možda nešto što davno priželjkujete.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Treba obratiti pažnju na neki postojeći posao, mogao bi spletom loših okolnosti biti prekinut i naneti vam dosta finansijskih problema.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Uz dosta muke i prilagođavanja imate realne šanse da napravite vrlo dobre poslovne dogovore i poteze. Samo strpljivo, iako i ne bude baš sve onako kako priželjkujete.

Ljubav: Svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako ćete se dogovarati oko svega.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Možete imati probleme sa nadređenima, ili pak rešavati zaostale stvari iz prethodnog perioda. Morate ići korak po korak, jer u suprotnom samo doprinosite velikoj napetosti i haosu.

Ljubav: Ovog dana, sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete više prijatnih ljubavnih iznenađenja posebno ukoliko negde izađete sa društvom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Možete napraviti ozbiljnije greške i propuste, posebno u papirologiji, stoga nigde ne žurite.

Ljubav: Prijalo bi vam da odete negde zajedno i na taj način biste ovom pozitivnom energijom koja je trenutno jaka između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos. Pravo vreme je za godišnji odmor.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Posebno bi bilo dobro i korisno da imate pored sebe osobu od poverenja koja želi i hoće da vam pomogne da izađete iz nekih moguće komlikovanih papiroloških zavrzlama.

Ljubav: Imaćete prilika za nova poznanstva, pa se očekuje da uživate u bar jednom lepom i opuštenom druženju.

Zdravlje: Budite u pokretu, fizički aktivni.

Jarac

Posao: Dobre šanse i predlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period. Ovo se naročito odnosi na poslove vezane za inostranstvo.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, ne dozvolite da vas prošlost vašeg ljubavnog života sputava, okrenite drugi list.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Evo konačno, posle dužeg vremena jednog radnog dana u kome Vodolije mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti, a i pomoć sa strane neće izostati. Neke se situacije naglo mogu preokrenuti u vašu korist.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja. Prijaće vam pozitivna energija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se u ne biste našli u nezavidnoj situaciji i budete kritikovani od strane saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Ljubav: Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije, jer će fitilj biti kraći nego inače. Morate se vi potruditi da povučete ručnu u pravom trenutku, kako ne bi izgubili neko dragoceno vreme i nerve.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.