Poslednje obraćanje Šenon Doerti pre smrti: Reči koje kidaju dušu "Nisam spremna, nisam završila"

Glumica Šenon Doerti je preminula od posledica raka dojke, a poslednje obraćanje javnosti bilo je na Instagramu gde je podelila svoju emisiju koja se bavi hemoterapijom

Objavljeno: 15.07.2024. 09:30h 09:38h
Autor:
Foto: Profimedia

Zvezda serije "Beverli Hils" i "Čari", Šeron Doerti poslenju objavu je postavila na Instagramu dan pre smrti, a ovo su njene reči:

"Nova epizoda @letsbeclearpod na @iheartradio ili bilo gde gde slušate podcast. Ovo je ono sa čim se trenutno suočavam. #cancer #life ".

Šenon je sa svojih 2,2 miliona pratilaca na Instagramu razgovarala o neizvesnosti svoje budućnosti.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je priznala: „Znate, prvi put u poslednje vreme nemam pojma koliko dugo ću biti na hemoterapiji, jer nemam pojma da li će to trajati, znate, tri meseca ili će biti šest meseci ili ako ne deluje, znate, ako posle tri meseca ne radi, koliko će to trajati..."

Glumica je otkrila da joj je ovaj krug lečenja bio "strašan". Rekla je: "Ne znam baš, to nije nešto što mogu da predvidim. To nije nešto što moji lekari mogu da predvide i to je zastrašujuće. To je kao veliki poziv za buđenje u isto vreme znam da moram da budem pozitivna, a opet znam da se molekularna struktura mojih ćelija raka promenila.

Sada je tu mnogo protokola i to mi daje nadu. I ranije sam se nadala, ali sam ranije bila bolje pripremljena."

Nakon što je mnogo godina živela sa rakom, Šenoninu smrt je potvrdio njen publicista. U saopštenju se navodi: „Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenon Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom posle mnogo godina borbe sa bolešću. Odana ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom, Bouvijem."

Šenen je prvi put dijagnostikovan rak 2015, da bi se rak vratio 2020. godine. U junu 2023. godine glumica je otkrila da joj se rak proširio na mozak.

foto: Printscreen/Instagram

"Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila sa ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila sa nadam se da menjam stvari na bolje. Jednostavno nisam - nisam završila," rekla je tada Šenon.

FOTO: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram Printscreen / Theshando
FOTO: Instagram / Theshando
FOTO: Instagram / Theshando
FOTO: Instagram Printscreen / Theshando