Da li je pevač prešao sve granice? Ima novu devojku kojoj može da bude deda, a ne skidaju ruke jedan s drugog

Ljubav ne poznaje granice, a oni su dokaz za to, dok se jedni zgražavaju, drugi ih podržavaju

Objavljeno: 14.07.2024. 20:49h
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

Prizor frontmena muzičke grupe Red Hot Čili Pepers, 61-godišnjeg Entonija Kidisa kako javno iskazuje nežnosti sa svojom devojkom Helenom od samo 19 godina izazvao je intrige i spekulacije među obožavaocima i posmatračima.

Ovaj par, koji karakteriše značajan jaz u godinama, podigao je prašinu, ali njihova očigledna naklonost jedno prema drugom prkosi društvenim normama i konvencijama.

Dok su legendarni roker i njegova mlađana saputnica uzbuđeno pratili NBA utakmicu, grlili se i ljubili, demonstrirali su moć ljubavi da prevaziđe godine i očekivanja, koliko god to nama čudno izgledalo.

foto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Za Entonija, čija je ličnost rok zvezde dugo bila sinonim za pobunu i slobodoumnost, javno iskazivanje naklonosti prema Heleni signalizira novo poglavlje u njegovom privatnom životu. Iako neki mogu dovesti u pitanje dinamiku njihove veze, istinska veza i naklonost para jedno prema drugom dovoljno govore o autentičnosti njihove veze.

Dok su navijali za svoj omiljeni košarkaški tim, muzičar i mlada Helena su delovali kao da nisu zabrinuti zbog užarenih pogleda posmatrača, uživajući u radosti međusobnog društva. Njihovo javno iskazivanje naklonosti služi kao podsetnik da ljubav ne poznaje granice i da može da cveta u najneočekivanijim okolnostima.

foto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Kidis nikada nije bežao od pomeranja granica konvencija, a to pokazuje i njegov odnos sa Helenom. I dok se kreću kroz složenost svoje nekonvencionalne romanse, da li ovaj par služi kao svetionik nade za sposobnost ljubavi da prevaziđe godine, očekivanja i društvene norme ili ipak ne?

Iako je Helena nedavno prešla granicu i ušla u punoledstvo, pevač ima istoriju „veza” sa maloletnicama. Jednom je ispričao priču o katoličkoj učenici sa kojom je spavao i koja je došla na njegov koncert, a za koju je na kraju otkrio da ima 14 godina, kao i da je ona tda pobegla. U tom trenutku bio je u srednjim dvadesetim godinama.

Bonus video: