Rodila dete rijaliti zvezdi, pa joj srce ukrao omiljeni doktor: Bivši progovorio posle 15 godina i otkrio pravu istinu

Irina Vuković posle razvoda godinama nije imala partnera, a danas blista pored čuvenog anesteziologa

Objavljeno: 12.07.2024. 08:31h 10:07h
Foto: Printscreen Instagram - irinavukotic

Irina Vukotić oduvek je važila za voditeljku koja je maksimalno izbegavala skandale, te je mnoge iznenadila kada je uplovila u brak sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem. Kao najveći dar dobili su ćerku Iskru, mada njihova ljubav nije dugo opstala. Lepa plavuša godinama vodi jutarnje programe, a malo ko zna da je pre nego što je počela da se bavi javnim poslom, zapravo, bila profesorka srpskog jezika i književnosti.

- Televizija me je naučila istrajnosti, posvećenosti, dokazala mi je da toliko puta mogu da pomerim svoje granice. Naučila me je da se borim i da kada volim zaista mogu sve, da ustanem u četiri ujutru i do pola šest budem “normalna”, a spavalica sam da ne možete ni da zamislite kolika, ili da u periodu trudnoće i mučnina vodim program. Da stegnem srce i pročitam vest da mi je draga osoba preminula, da pričam 15 minuta, ne znam ni sama o čemu, jer se gost nije pojavio, da imam podeljenu pažnju pa da uporedo dok radim intervju odgovaram na poruku koja ne može da čeka - rekla je Irina jednom prilikom za naš magazin.

foto: ATA Images

Iako deluje hlado i suzdržano, u stvari je veliki emotivac.

- Jao baš sam emotivna. Rasplačem se i kada Iskri drugarice čestitaju rođendan pevajući pesmu pod prozorom našeg stana sa tortom koju su same pravile, rasplače me nekad kad vidim odnos deke i bake sa unucima, kad mi drugarica priča o mami koju je davno izgubila. Baš sam emotivac i to ne krijem. Mislim da je divno pokazati emocije iako ih mnogi kriju plašeći se reakcija ili razočaranja.

Iskra je već odrasla, a ponosna mama ističe da je veoma kreativna, te da ima raznolika interesovanja.

- Ona je svoja i mislim da je greška da tražimo sebe u svojoj deci. Treba negovati njihovo tanano biće i individualnost. Ona je vesela, duhovita, kreativna, voli glumu, odbojku, jezike, slikarstvo.

foto: ATA Images

Iako se razvela pre deceniju i po, o svom bivšem suprugu gotovo nikada nije javno govorila. Na ludi kamen su stali 2007. godine u Nemačkoj, a u braku su bili svega dve godine.

- Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Shvatili smo da se super uklapamo i ja sam rešio da se smirim i oženim - rekao je Sava svojevremno.

Nakon razlaza sa šarmantnom voditeljkom povukao se potpuno iz javnosti, ponovo je uplovio u bračne vode, te sa izabranicom Željkom ima još dvoje dece.

Učesnik prvog rijalitijia na našim prostorima posle 15 godina pojavio se u podkastu svog kuma Marka Miljkovića, a na iznenađenje mnogih je otkrio kakav odnos ima sa bivšom suprugom.

- Mi smo kao vreme, nekada smo super, a nekada znamo i... Ali, hvala Bogu da imamo i taj odnos tako otvoren, Irina je veoma otvorena i nema dlake na jeziku. Iskreni smo - rekao je Sava sa osmehom na licu.

Ljubav sa omiljenim doktorom

Irina već duže vreme uživa pored čuvenog anesteziologa Radmila Jankovića.

- Nema lepšeg osećaja na ovom svetu nego voleti i uživati u ljubavi dobrog čoveka sa kojim satima možete da razgovarate, smejete se od srca, gajite međusobno razumevanje i poštovanje – rekla je voditeljka.

Radmilo je, inače, zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu. Takođe, profsor je na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Prof. dr Radmilo Janković je početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije. Iza sebe ima već jedan brak i decu.