4 najbogatije devojčice na svetu za sirotinju ne znaju: Imaju ime zakonom zaštićeno a roditelji su tu da im kupe talenat

Četiri najbogatije devojčice na svetu su Harper Seven Bekam, Blu Ajvi, Nort Vest i Ema Munjiz. Evo kako žive danas

Objavljeno: 10.07.2024. 13:40h
Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Harper, Blu Ajvi, Nort i Ema, osim ogromnog bogatstva imaju još jednu zajedničku crtu - roditelje koji im novcem kupuju talenat. One su do svoje desete godine uspele da obiđu planetu, vide sva najraskošnija mesta na zemlji, jedu najukusnija jela, borave u najudobnijim hotelima.

Evo o kome je reč:

Harper Seven Bekam (13)

Harper je ćerka Viktorije i Dejvida Bekama. Ona je upravo sada napunila 13 godina, a velika žurka se tek očekuje. Kao najmlađe dete porodice Bekam, a pri tome i jedina devojčica ona je mažena i pažena. Do sada se redovno pojavljuje u majčinim tutorijalima pokazujući i reklamirajući šminku. I dok čitava porodica hvali Harper kao talentovanu i veoma uspešnu devojčicu, ne zna se tačno čime se ona bavi. Što je sasvim ok, s obzirom da je još uvek dete. Ali ljudima ne smeta potenciranje nevidljivog talenta Harper Seven, ne. Ljudima najviše smeta neobičan odnos njenog oca, Dejvida koji ne propušta priliku da svoju ćerku grli i ljubi u usta pred svima. Dejvid na to kaže: "Tako radim sa svom svojom decom".

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Chris ARJOON / AFP / Profimedia
FOTO: Chris ARJOON / AFP / Profimedia
FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blu Ajvi (12)

Najstarija ćerka Bijonse i Džej Zija je Blu Ajvi koja ima ime zakonom zaštićeno. Toliko je jedinstveno da tako mora i da ostane. Naime, priča kaže kako je Bijonse tokom svog puta u Hrvatsku otkrila neobičnu i retku biljku - plavi bršljan te je odlučila da po njemu detetu da ime.

Blu Ajvi osim jedinstvenog imena ima i neobičan i jedinstven život. Od kako zna za sebe ima ličnog kuvara koji kuva samo za nju, dok joj stilista bira garderobu od njene 6 godine. Pored ovog, Karterovi imaju i 5 vila a žive u onoj koja se trenutno najviše dopada njihovoj ćerki.

Blu je odnedavno počela da pleše na majčinim koncertima, a do sada je uspela da zaradi 800 miliona dolara, upravo zato što se pojavljivala u spotovima i pesmama svojih roditelja. Ona se vodi i kao najmlađi dobitnik Gremi nagrade.

FOTO: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia
FOTO: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimediaž
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Chris Pizzello
FOTO: AP

Ema Maribel Munjiz (16 godina)

Ćerka Dženifer Lopez i Marka Entonija ne želi slavu. Ona čak ne želi ni da se o njoj piše i trudi se da se što manje pojavljuje uz svoju majku. Ali to je nemoguće. Zašto? Zato što njena majka želi da se hvali njome, njena majka želi da njena deca budu tu kada joj zatreba dobar marketing.

Inače, proteklih godinu dana Ema menja imidž, pa mnogi misle da će uskoro da promeni pol te da naginje ka transrodnosti. Ali ona se ne izjašnjava. Ne zna se tačno čime se bavi, osim što se tu i tamo pojavi pored svoje majke svaki put sa slušalicama na ušima i naočarima na licu kako ne bi čula ni videla paparace.

Dok je bila mlađa, Ema je nastuplia sa majkom na njenoj turneji i tom prilikom su mnogi govorili da je zasenila Dženifer Lopez. To se naravno nije videlo slavnoj Džej Lo, pa je Emu udaljila od bine.

FOTO: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Nort Vest (11)

Nort možda ima samo 11 godina ali njeni roditelji definitivno igraju kako ona svira. Kim Kardašijan je odavno priznala da svoju ćerku skoro da ne može da kontroliše, te da neverovatno podseća na svog oca Kanje Vesta koji radi ono što mu se prohte.

Nort je tako ove godine snimila spot i pesmu koja je izašla na novom albumu njenog oca, dok se pojavila i u jednom animiranom filmu. Publika je složna u jednom - ovu ulogu bi mogla da dobije neka daleko talentovanija devojčica samo da se ne gleda ko su joj roditelji.

FOTO: Instagram / Kimkardashian
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia