Potrošio 136 hiljade evra na tetovaže: Evo šta je bilo kada su trebali da mu buše međunožje

Nakon što je potrošio 136 hiljade evra na tetovaže, odlučio je da uradi pirsing na međunožju. Njegovo iskustvo nije baš bilo prijatno.

Objavljeno: 10.07.2024. 11:57h
Autor:
Foto: Printskrin@ephemeral__remy/Instagram

Tata sa hiljadama tetovaža po celom telu otkrio je svoju najbolniju tetovažu koju je odradio.

Kanadski influenser Remi, voli da deli detalje o svojoj neverovatnoj transformaciji. Nedavno je rekao da je ukupna potrošena suma na njegove tetovaže oko 136 hiljade evra, iako je prestao da broji pre mnogo godina.

Neki delovi njegovog tela su tetovirani više od 30 puta, a influenser tvrdi da nema nameru da stane. Obično oduševljava svojih 86 hiljada pratilaca na Instagramu redovnim ažuriranjima o svom ekstremnom izgledu. Sada u nedavnom videu, Remi je govorio o pirsingu koji je napravio na svom penisu pre nekoliko godina.

On je govorio o pirsingu na svojim genitalijama kada ga je jedna osoba pitala: "Imate li pirsing na međunožju?" Na šta je Remi odgovorio: "Da, uradio sam nešto ispod pojasa. Pirsing ispod pojasa radim jako dugo, ranije sam o tome govorio u videu koji je postao viralan."

"I dalje verujem da je to jedna od najbolnijih stvari koje sam ikada uradio. Neki jaki momci su došli i pričali o tome kako to ne boli toliko, ali boli veoma. Ti momci su ili lažovi ili odbijaju da priznaju, pirsing ispod pojasa nikada nije prijatan, a neki su zaista strašni."

Pošto je podelio detalje sa svojim pratiocima, objava je pokupila mnogo lajkova i komentara. Jedan komentator je pitao: "Kakav je bio proces zarastanja pirsinga ispod pojasa?" Tada je Remi odgovorio: "Bilo je jako dugo, neko vreme sam se osećao kao monah."

U međuvremenu je još jedan fan priznao: "Imam tri ispod pojasa i iskreno nisu bili tako loši... ali bradavice su s druge strane bile pakao." Treći korisnik društvenih mreža je prokomentarisao: "Smejurija, ali, siguran sam da vaša žena uživa u njima!?" A Remi je samouvereno odgovorio "Ona uživa haha."

Bonus video: