Horoskop za 11. jul: Jarčevi samo traže razlog za svađu, Vodoliji sve ravno do mora, a njih čeka uspeh

Dnevni horoskop za 11. jul kaže kako će Vagama dan biti ispunjen do kraja, dok će Bikovi da uživaju maksimalno

Objavljeno: 11.07.2024. 05:00h
Autor:
Foto: KHAPBM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Početak može biti silovit i veoma ambiciozan, ali pazite da vas zaostale obaveze i papirologija malo ne uspore.

Ljubav: Vrlo dobar dan da tipični Ovnovi razmenjuju pažnju i najfinija osećanja sa osobom do koje im je stalo. Prekinite igre toplo-hladno.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Posao: Otežane okolnosti na polju poslovnih aktivnosti očekuju Bikove, ali danas bi mogao da vam pomogne neko ko se pojavljuje iz prošlosti.

Ljubav: Ovaj dan mogli bi ste dodatno da začinite lepim događajem u sferi ljubavi, opuštenim druženjem i izlaskom na neko lepo mesto sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pomalo haotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana očekuje Blizance. Očekuje vas gomila papirologije i razgovora.

Ljubav: Deo već navedenog haosa logično će se preneti i na sferu ljubavi, ali na ovom polju imate realne šanse da bar jednu situaciju okrenete u svoju korist.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Nadređeni i saradnici će vas požurivati, a vi što više ubrzavate, komplikujete, najpre iz razloga što gubite mnogo vremena na detalje ili ćete praviti sitne greške.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, danas se najverovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali juče.

Zdravlje: Moguće hronične respiratorne tegobe, alergije, astma, povedite računa.

Lav

Posao: Dosta promenjenih okolnosti u sferi poslovnog segmenta očekuje danas tipične Lavove, na neke od njih nećete moći uticati. Fokusirajte se više na tekuće obaveze.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namerama.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Devica

Posao: Dosta naporan dan je pred Devicama, jer vas pored tekućih mogu očekivati i neke neočekivane dodatne obaveze. Nemojte se suviše nervirati, nego prionite na posao.

Ljubav: Zbog promenljivog raspoloženja mogli biste da aktivirate neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte ipak da to danas izbegnete.

Zdravlje: Pravi je trenutak da menjate loše navike.

Vaga

Posao: Nemojte gubiti vreme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na profesionalan način.

Ljubav: Veoma povoljan dan za popuštanje mnogih ljubavnih stega i kočnica, odnosno da se prepustite strasti, i uživate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Dosta poslovnog angažovanja očekuje danas tipične Škorpije,posebno na polju organizacije, ali sve ćete uspeti uspešno i na vreme obaviti.

Ljubav: Budite realniji u svojim očekivanjima i nema problema kada su ljubavna iskušenja u pitanju,a danas ih može biti par.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Strelac

Posao: Nemojte odustajati, ali nemojte ni forsirati stvari, upotrebite neku bolju taktiku kako biste ostvarili potrebnu podršku i razumevanje poslovnog okruženja.

Ljubav: Ako je u pitanju ljubomora ili sumnja, neophodno je da ovakve misli presečete u korenu, pre nego što naprave veći problem u vezi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Jarčeva. Pojačan obim posla, sa dosta promenljivom energijom i brojnim izazovima u komunikaciji je i danas pred Jarčevima.

Ljubav: Iako ne želite da se vraćate u prošlost, svesno ili nesvesno je prizivate i ne možete da izbegnete komunikaciju sa osobom koja vam je značila ranije.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Razne prepreke Vodolijama i danas mogu iskakati na poslovnom planu, posebno na polju komunikacije i organizacije. Bitno je da se sa što manje nervoze, fokusirate na njihovo prevazilaženje.

Ljubav: Uobičajen ljubavni dan, opušten, bez naznaka nekih značajnijih dešavanja, pa ukoliko vam to odgovara uživajte, u suprotnom potrudite se malo više.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo i danas posebnu pažnju trebalo da obrate na greške, propuste, papirologiju, dokumentaciju i budu oprezne, moguće je da nešto u svom haosu zagubite.

Ljubav: Ne bi bilo dobro da danas nervozu sa posla prenosite na ljubavnu sferu. Koliko je moguće budite tolerantniji.

Zdravlje: izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.