Nezasita u krevetu mužu je "nabila rogove": On je gleda kao kraljicu, a ona od njega pravi budalu varajući ga gde stigne

Čudan ljubavni život Džejd Pinket Smit ne prestaje da šokira javnost.

Objavljeno: 10.07.2024. 07:00h
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džejd Pinker Smit jedna je od žena sa najskandaloznijim ljubavnim životom koji ne prestaje da intrigira javnost. Naime, nakon što je otkrila da je od glumca Vila Smita razvedema još od 2016. godine, izjavila je da je njena srodna duša zapravo pokojni reper, Tupak.

"Ako postoji nešto poput prošlih života, definitivno mislim da smo Pak i ja nekoliko putovali zajedno, u različitim oblicima", izjavila je nedavno.

Upitana da li je ikada požalila što nije podigla stvari na viši nivo, odgovorila je: "To jednostavno nije bilo moguće".

foto: Profimedia

Kada su je podsetili da ju je Tupak jednom nazvao svojom "srodnom dušom", Pinket Smit je rekla da se ona "apsolutno" osećala na isti način. Međutim, napomenula je da srodne duše ne moraju nužno da budu povezane fizičkom romansom i da je imala "hemiju prijateljstva i ljubavi" sa Tupakom.

Dugo se spekulisalo da među njima ima više od prijateljstva, međutim, nikada to nisu potvrdili.

Inače, Džejd je otvoreno pričala o skandaloznim detaljima iz njenog braka sa Vilom Smitom. Mnogi često komentarišu da je Džejd svom mužu "nabila rogove" i "napravila budalu od njega", budući da ga je sve vreme varala javno pričajući o tome.

foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Naime, Vil i Džejd su se venčali 1997. i dobili dvoje dece - Džejdena i Vilou. U septembru 2021, Vil je tvrdio da monogamna veza nije za njih jer su se osećali "jadno". Džejd ne veruje u konvencionalni brak, pa su umesto toga odlučili da uđu u otvoreni brak. Džejd objašnjava da nije realno očekivati da vaš muškarac bude privržen samo vama. Ona uverava da to što vas neko drugi privlači ne znači da prestajete da volite svog partnera.

Kada su se Vil i Džejda upoznali, glumac još bio u braku sa glumicom Šeri Zampino, koja mu je rodila sina Treja. Nakon što se on razveo 1995. godine, Smit je odmah potražio Džejdu.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zavisna od intimnih odnosa

U emisiji 'Red Table Talk', Džejd često iznosi sočne detalje iz svog braka, a nedavno se osvrnula na svoja seksualna iskustva. "Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetima", rekla je. I tu nije bio kraj škakljivih detalja o njenom privatnom životu.

Priznala je da joj nikad nije bilo dosta seksa i da je s vremenom postala zavisna o pornografiji. Takođe je rekla da je imala devet godina kad je baka naučila kako da se samozadovoljava.

foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

"Moja me baka učila o samozadovoljavanju jer je htela da znam da to zadovoljstvo dolazi od mene. Nije htela da mi neki muškarac kasnije govori da je to sve njegova zasluga. I to me naučila kad mi je bilo devet!", rekla je glumica.

Muž upućen u preljubničke afere

Mladi američki muzičar, 29-godišnji August Alsina otkrio je da mu je Vil Smit dao "zeleno svetlo" da ima vezu s njegovom 50-godišnjom suprugom, koja je trajala duže od godinu dana.

Džejdin PR tim je odgovorio na to saopštenje u kojem tvrde da su to laži, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku koji je odlučio da "propeva".

foto: Profimedia

Prvi put 2011. kad su mediji prozvali Džejdin prijateljski odnos s Markom Entonijem, tadašnjim suprugom Dženifer Lopez, "neprimereno bliskim" i praktički ih proglasili ljubavnicima. Izgledalo je kao da je to "naduvana" priča jer na kraju nije ostavila posledice na Džejdin brak. Zapravo, dve godine kasnije Džejd se ohrabrila i u razgovoru za Huffington Post progovorila prvi put o tome da imaju otvorenu vezu.

Rekla je kako Vil ima slobodu da radi šta god želi. "Uvek sam mu govorila da može raditi šta god želi, sve dok je u stanju da se pogleda u oči u ogledalu i bude ok sam sa sobom. Jer na kraju dana, Vil je slobodan čovek. Ja sam njegov partner, ali on je svoj čovek. On odlučuje s kime želi biti i nije na meni da to radim umesto njega. Ili obrnuto", rekla je pre sedam godina.

Druga velika kriza u braku stigla im je dve godine nakon tog razgovora, kad su opet buknule glasine da se razvode. Vil je tada u objavi na Instagramu jasno dao do znanja da su to glupi tračevi. "Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično", napisao je.

Postoje navodi i da je Džejda varala svog supruga i sa ženama, ali to je javna tajna u Holivudu.

Bonus video: