Na pitanje "Kada će beba?" glumica je besnela: A sada ponosno prošetala svoj trudnički stomak

Margo Robi je trudna i čeka svoje prvo dete sa suprugom Tomom Akerlijem

Objavljeno: 09.07.2024. 09:14h 09:57h
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Margo Robi i njen suprug Tom Akerli kreću u divlju vožnju roditeljstva! Naime zvezda filma Barbie (34) čeka svoje prvo dete, prema više izvora koji su tu vest potvrdili za People.

Spekulacije o trudnoći australijske glumice prvo su se pojavile na društvenim mrežama nakon što je uslikana u Italiji gde je otkrila svoj "stomačić".

Glumica nominovana za Oskara i britanski filmski producent čekaju svoje prvo dete, a putevi su im se ukrstili 2013. na setu drame iz Drugog svetskog rata "Suite Francaise". U decembru 2016. zaljubljeni par se venčao na privatnoj ceremoniji u australskom Bajron Beju, držeći svoju veridbu sve vreme u tajnosti.

foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prethodno se osvrnula o ulozi žene u društvu i govorila koliko je nervira kada joj postavljaju pitanje o majčinstvu. Jednom se uporedila sa svojim likom Elizabete I u filmu, "Mari Kueen of Scots", dok je pričala o pritiscima na žene.

Tada ju je srtanac upitao kada će postati majka: „To me je zaista naljutilo; kako se usuđuje neki starac da diktira šta mogu, a šta ne mogu da radim kada je u pitanju majčinstvo ili moje sopstveno telo?" rekla je za Radio Tajms 2019, kako citira Skaj njuz. "Nažalost, to je razgovor koji još uvek vodimo. Udala sam se, a prvo pitanje u skoro svakom intervjuu je „Beba? Kada ćete je imati?'', dodala je.

Tvrdila je da će imati bebu kada to bude poželela i da ljudi ne bi trebalo da pretpostavljaju da žena uvek želi da pređe u status majke odmah nakon što se venča.

„Tako sam ljuta što postoji ovaj društveni ugovor. Udati ste, sada rodite bebu. Nemojte pretpostavljati. Uradiću ono što ću da uradim", dodala je ona.

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Ipak, činilo se da je filmska zvezda uvek otvorena za ideju da na kraju postane majka.

„Ako gledam u svoju budućnost za 30 godina od sada, želim da vidim veliku božićnu večeru sa gomilom dece tamo“, rekla je ona za časopis Porter 2018. „Ali definitivno ne u ovom trenutku. To je 100 posto sigurno.”

Pa, izgleda da je taj trenutak konačno stigao, a fanovi ne mogu biti srećniji zbog budućih roditelja!

Bonus video: