Izašli šok detalji spora između Džonija Depa i Amber Herd: Ono što je radila nije nimalo čisto

Nakon dve godine od presude koja je išla više u Depovu korist, isplivali su detalji koji ukazuju na radnje na koje je Amber Herd bila spremna kako bi dobila spor.

Objavljeno: 09.07.2024. 08:33h 08:35h
Autor:
Foto: Profimedia

Nekadašnji privatni istražitelj kojeg je pravni tim Amber Herd angažovao da iskopa sve prljavštine o Džoniju Depu, priznaje da je bio zapanjen količinom nepokolebljive podrške glumcu dok se suočavao sa optužbama za zlostavljanje.

U svojoj novoj objavljenoj knjizi, Pol Barezi (74) se priseća da je intervjuisao 100 ljudi uoči Depovog suđenja za klevetu protiv njegove bivše žene, da bi otkrio da je većina bila na strani zvezde, piše britanski "Dejli Mejl".

Fotografija sa suđenja 2022. foto: Profimedia

Oni su Depa opisali kao "džentlmena" i kao nekoga ko "nema zlu narav", uprkos uznemirujućim optužbama koje su upućene protiv njega.

Prijatelji zvezde su rekli Bareziju da je Dep imao "poštovanje i obožavanje žena" - za razliku od Amberinih tvrdnji da je bio fizički i psihički zlostavljač.

Ali prema Bareziju,on je krenuo u "nepokolebljivu potragu za istinom" o Depu, čak iako otkrića nisu bila ono što su Herdini advokati želeli.

Barezija je prvi put angažovao Herdin tim u julu 2019. da otkrije informacije koje bi mogle biti korisne protiv Depa.

Fotografija sa suđenja 2022. foto: Profimedia

Rečeno mu je da iskopa izjave svedoka, video snimke, fotografije ili bilo šta drugo što bi moglo potkrepiti Amberine tvrdnje protiv Depa.

Ali kada je Barezi počeo da razgovara sa Depovim saradnicima, otkrio je da je slika pozitivnija nego što su se Herdini advokati nadali.

Ljude koje je intervjuisao Barezi, rekli su isključivo pozitivne stvari o Džoniju, tako da nije imao puno da priloži Amber Herd u vezi sa onim zašta je bio angažovan.

Tokom spora koji se završio 2022.godine, presuda za klevetu je išla više u Depovu korist, koji je dobio Amber Herd po više tačaka optužnice za klevetu.

Bonus video: