Šta znamo o 4. sezoni Bridžerton: Da li četvrta sestra dobija svojih 5 minuta? Sezona koja će biti bolja od svih do sada

Serija Bridžerton privukla je veliku pažnju ljubavnim pričama neobične porodice

Objavljeno: 08.07.2024. 15:17h
Foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

Ljubitelji Bridžertonovih s nestrpljenjem čekaju četvrtu sezonu, a evo šta smo saznali o njoj:

Snimanje bi moglo da počne ovog leta

Netfliks nije objavio zvanični vremenski raspored za Bridžertonovu sezonu 4, ali su glasine da ovog leta možemo da očekujemo snimanje četvrte sezone.

Veruje se da će četvrta sezona biti puštena tek 2026. godine, ali je navedeno da će probati da novu sezonu ove popularne sage puste i ranije.

foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

"Radimo na tome da pokušamo da brže izbacimo sezone, ali im je potrebno osam meseci da se snime, a onda moraju da se montiraju, a zatim moraju da se sinhronizuju na svaki jezik. A pisanje traje veoma dugo zbog čega smo na dvogodišnjem tempu, mada se trudimo da ubrzamo sve to," naveli su iz produkcije.

Šonda Rajms je obećala da neće unapred objaviti čiju će priču ispričati sledeća sezona, pošto je to za treću sezonu izazvalo nekoliko govorkanja. Na crvenom tepihu premijere treće sezone, Klaudija Džesi je odgovorila na pitanja da li bi mogla da bude glavna u četvrtoj sezoni kao Eloiz, ali je glumica rekla da ne zna ko će biti glavni u četvrtoj sezoni.

foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

Očigledno je da bi Eloiz mogla biti u trci za protagonistu četvrte sezone, iako bi Benedikt (Luk Tompson) takođe mogao da bude sledeći pošto je njegova priča preskočena kako bi se ranije ispričala priča Kolina i Penelope. Nakon što su odgledali treću sezonu, fanovi su mogli da primete da Frančeska (Hana Dod) ima zanimljivu priču koja bi svoj nastavak mogla da dobije u četvrtoj sezoni.

foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

Ukoliko priča bude pratila Eloizu, a da računamo da će biti verna romanu - ova devojka će doživeti veliku ljubav sa udovcem koji ima dvoje dece iz prvog braka. Zanimljivo je to što se Eloiza upravo sa njim dopisivala godinama unazad, dok su svi sumnjali da je upravo ona Lejdi Visldaun i da zbog toga ima tintu po rukama.