Imao je 7, a njegova žena 17 godina kad ju je prvi put video: Oženio je, a ona odbila da mu rodi dete iz šok razloga

Ljubavna priča Prijanke Čopre i Nika Džonasa je poput bajke.

Objavljeno: 08.07.2024. 12:40h
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od svojih skromnih početaka kao letnje romanse 2018. do njihovih raskošnih svadbenih proslava, Prijanka Čopra i Nik Džonas su postali jedan od najstabilnijih parova u Holivudu.

Prijanka Čopra je rođena 1982. godine u Indiji i postala je popularna manekenka, glumica i pevačica. Nakon što je prošla kroz komplikovanu adolescenciju i dobila kritike kada se preselila u Sjedinjene Države sa svojom tetkom, samopoštovanje ove mlade žene je bilo pogođeno. Ali i pored toga, život i sudbina su imali svoje planove. Sa 18 godina, nakon povratka u Indiju, Prijanka je postala Mis Indije i Mis sveta.

foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

10 godina kasnije, 1992. godine, rođen je Nik Džonas. Pokazao je da ima veliki muzički talenat od malih nogu. Nik je uvek bio veoma blizak sa roditeljima i braćom, sa kojima je osnovao muzičku grupu koja je bila veoma uspešna na muzičkoj sceni, Džonas braders.

foto: Profimedia

Ljubav između njih dvoje rodila se spontano, dok je Nik skupio hrabrosti da načini prvi korak. Naime, 20216. godine, Nik je pozvao Prijanku na sastanak, a zatim je usledilo dopisivanje koje je trajalo 6 meseci.

Nešto kasnije, 2017. godine, naleteli su jedno na drugo na zabavi i, zadivljen Čoprinom lepotom, Nik se usudio da kaže: "Ti si prava, gde si bila ceo moj život?"

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Samo 3 sastanka i godinu dana kasnije, Nik je zaprosio manekenku, najavljujući njihovu veridbu na društvenim mrežama.

"Ponovo sam kleknuo na jedno koleno i rekao: 'Hoćeš li me učiniti najsrećnijim čovekom na svetu i udati se za mene?' Trebalo je oko 45 sekundi. 45 sekundi tišine."

Faktori, kao što su razlika u godinama, udaljenost, posao i njihove veoma različite kulture, mogli su biti krajnja tačka za njihovu vezu, ali za njih nije postojala nikakva prepreka koja bi ih mogla razdvojiti.

foto: EPA / Rajat Gupta

Te razlike nisu stajale na putu, a čini se da su oboje bili vrlo jasni u tome šta osećaju jedno prema drugom i da žele da provedu ostatak života zajedno.

Par je odlučio da ne propusti nijednu od svojih kulturnih tradicija, pa su odlučili da organizuju 2 venčanja sa stilom kako bi zajedno napravili savršenu kombinaciju svojih kultura.

Sastojao se od 4 dana ceremonija i svečanosti kako bi se proslavila ljubav Nika i Prijanke.

foto: Printscreen/ Instagram/ priyankachopra

Surogat majka im rodila dete

Zašto su 40-godišnja glumica i njen 30-godišnji muž muzičar izabrali surogat majku, a ne tradicionalni način?

Iako postoji mnogo medicinskih razloga zbog kojih parovi biraju ovaj put, prema nekim izvorima, Prijanka i Nik su izabrali da imaju bebu preko surogat majke zbog njihovog zauzetog radnog rasporeda - oni često provode vreme daleko jedno od drugog. Naveli su da razlog nije taj da je indijska glumica i nosilac titule Mis sveta imala neku vrstu problema sa plodnošću. Oni fizički nisu mogli da nađu vremena da "začnu bebu kada ovulira".

FOTO: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: Cat Morley / Avalon / Profimedia
FOTO: Cat Morley / Avalon / Profimedia
FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia
FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Prijanka i Nik definitivno nisu prvi slavni par koji je dobio bebu na ovaj način. Kim Kardašijan i Kanje Vest su dvoje od četvoro dece dočekali preko surogat majke. Kao i Sara Džesika Parker i Metju Broderik, Džimi Falon i Nensi Džuvonen Falon, Tajra Benks i, čini se, Naomi Kembel.

Bonus video: