Uradila sam unuci dnk test misleći da moj sin nije otac, a rezultati su sve ostavili u šoku: Kako je ovo moguće?

Baka uradila unuci dnk test i zanemela od šoka nakon saznanja da je njen sin imao aferu.

Objavljeno: 08.07.2024. 10:50h
Foto: Profimedia

Jedna baka izazvala je lavinu komenatara nakon što je otkrila kako je na svoju ruku unuci kupila DNK test, jer je primetila da na njoj "nešto nije u redu". Naime, objasnila je kako njena 15-godišnja unuka Lindzi izgleda drugačije od svoje braće i sestara, jer ima plavu kovrdžavu kosu, dok ostali imaju tamnu kosu.

Iako izgleda 'drugačije', ona ipak voli svoju unuku i učinila bi sve za nju. Međutim, baka je rešila da u tajnosti odradi DNK za svoju unuku i otkloni sve sumnje.

foto: Shutterstock

Ona se požalila na društvenoj mreži Reddit, gde je napisala:

"Zaista sam bila zbunjena kako je imala plavu kovrdžavu kosu dok ostatak porodice ima tamnu kosu. Mislila sam da je genetika čudna i da je volim. Problem se pojavio kada mi je Lindzi rekla da su joj roditelji zabranili da dobije test porekla, rekla sam svom sinu i snaji da postoji nešto strašno oko njenog rođenja što treba da zna. Oni su to poricali i rekli mi da to ostavim na miru. Sada je Lindzi u srednjoj školi i otišla je kod svog profesora biologije. Da budem iskrena, učiteljica je rekla da je čudno da ona ima neke osobine. Prišla mi je uznemireno pitajući da kupim DNK test jer ona mora da zna."

Kada su rezultati došli, ona kaže da je Lindzi bila šokirana kada je saznala ko su zapravo njeni 'pravi' roditelji.

"Ukratko, ona nije dete svoje majke. Moj sin je drugoj ženi napravio dete i njena biološka mama ju je dala."

"Ovo je raznelo porodicu dok je Lindzi tužna zbog toga što su je lagali, dobijam tonu kritika što sam joj uradila DNK test. Sada neće da razgovaraju sa mnom."

"Postoje medicinski razlozi zbog kojih bi osoba možda morala da zna šta je njena genetika/nije, a da joj niste pomogli, saznala bi na neki drugi način. Barem na ovaj način zna da ima jednog prijatelja i saveznika koji će biti iskreni prema njoj u ovom teškom vremenu.", komentarisao je jedan korisnik, dok su mnogi komentarisali da baka nije trebalo da se meša u njihove odnose.

Bonus video: