Dnevni horoskop za 9. jul: Škorpija ulazi u nepoznate vode, veliki izazov čeka Vage, dok njima sladi veliki napredak

Dnevni horoskop za 9. jul kaže kako će Devica uživati ovom danu, dok će Ribama sve biti potaman

Objavljeno: 09.07.2024. 05:00h
Autor:
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovan

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina, daće danas Ovnovima lepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Pokušajte da se više opustite i prepustite, i da ne igrate toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravi je čas da se zaljubite. Srećno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, pre svega u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja gde vas očekuje liderska uloga.

Ljubav: Veoma važan susret, a najverovatnije i sadržajan razgovor za očekivati je da tokom ovog dana pokrenete sa novom simpatijom.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Ideja i novih kombinacija u glavi tipičnih Blizanaca danas bi trebalo da ima na pretek, a bar jedna bi mogla i da zaživi.

Ljubav: Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Otvaraju se mogućnosti i za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi, sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja.

Zdravlje: Hronične tegobe sa respiratornim organima.

Lav

Posao: Važne informacije koje ste dugo čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila već izvesno vreme.

Ljubav: Najverovatnije imate jake motive da se angažujete na polju ljubavi, samo danas nije realno da sve ide glatko, odnosno sledi vam borba sa par prepreka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, i čini vam se povremeno kao da nikada nećete uspeti da sve privedete kraju. Mogu vas malo nervirati promene raspoloženja i iznenadni novi zahtevi od strane nadređenih.

Ljubav: Pokušajte da eventualne verbalne nesporazume rešite na kompromisan način, nemojte se hvatati za svaku sitnicu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Ne dozvolite da vam se obaveze nagomilaju prihvatanjem i nekih tuđih, jer ćete jedva stizati i ono svoje da odradite.

Ljubav: Ovo nikako nije povoljan dan da se dodatno naprežete i pokušate rešiti nesporazume, koji datiraju neko vreme unazad..

Zdravlje: Moguća prehlada.

Škorpija

Posao: Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija ili koji su na neki način neprovereni.

Ljubav: Slobodne Škorpije neke priče iz prošlosti se mogu aktivirati, neke stare simpatije, ali i potpuno nove osobe se mogu vrlo zainteresovati za vašu malenkost. Prijaće vam sve to i zato uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta komunikacije, raznih razgovora i dogovora je pred Strelčevima. Potrudite se da odredite prioritete i korak po korak rešavate situacije koje se mogu i neočekivano nametati.

Ljubav: Nova simpatija već duži period vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Ovaj dana može vam doneti dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmera.

Ljubav: Mogli biste danas dragoj osobi da posvetite posebnu pažnju i ugodite joj nekim finim znakom pažnje, možda poklončićem ili nekim izlaskom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Vi ćete se maksimalno truditi da sve pozavršavate u planiranim rokovima, ali oni oko vas neće. Nerviranjem ništa nećete postići.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, održavajte je na nivou na kom jeste, u suprotnom morate vi biti inicijator promena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ne računajte mnogo na solidarnost i lojalnost okoline, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti, i da donese dosta napetosti u vaš privatni život. Prijalo bi vam da budete malo sami sa svojim mislima.

Zdravlje: Izbegavajte veće fizičke napore.