Po svaku cenu je htela bogatog muža ne sluteći da će on napraviti dete drugoj: Oprostila mu sve, a sada živi neverovatno

Ljubavna priča Salme Hajek i njenog bogatog muža prepuna je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 07.07.2024. 19:14h 08:14h
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Salma Hajek pojavila se sa mužem na Vimbldonu i oduševila jasvnost izgledom. Glumica je u 57. godini pokazala da izgleda nikad bolje, a nova frizura učinila ju je višestruko mlađom.

Inače, Salma već godinama uživa u braku sa jednim od najbogatijih Francuza, Fransoom-Anriem Pinoom. Upoznali su se 2006. godine, a već naredne godine dobili su ćerku Valentinu Palomu koja je glumici bila prvo, a njemu treće dete. Dve godine kasnije su se i venčali a odlučili su se za dve svadbene ceremonije jednu u Parizu a drugu u Venciji.

foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon rođenja njihove ćerke, Salma je razmišljala o odustajanju od karijere, ali suprug ju je ohrabrio lepim rečima i snažno podržao njen povratak: "Ne želim da budem lišen tvog rada. I ja to želim da te gledam. A svet još nije video najbolje od tebe. Dakle, ne možeš prestati", prisetila se za Allure suprugovih reči i dodala kako je Fransoa-Anri bio u pravu.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Turbulencije u braku

Međutim, ovaj brak je bio turbulentan. Ispostavilo se da je njen voljeni suprug imao aferu sa manekenkom Lindom Evanđelistom, koja mu je potom i rodila sina Avgustina Džejmsa, i tražila alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno.

Glumica je dugo ovaj skandal pokušavala da drži u tajnosti, ali na kraju je ipak rešila da progovori na ovu temu pa poručila kako joj nije jasno zašto je manekenka četiri godine ćutala o ocu svog deteta.

foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Salma je na kraju mužu oprostila prevaru i dala novu šansu njihovom braku i porodici. Jedni su govorili da je učinila pravu stvar, jer kad je ljubav u pitanju, treba da se progleda kroz prste prevari. Dok su drugi njeno praštanje vezali za njeno nisko samopouzdanje.

foto: Profimedia

Njihov brak je često bio predmet ružnih komentara kojima se lepa glumica nije preterano zamarala: "Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me je mnogo boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle šta žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša je ljubav i dalje snažna pa se čak više i ne uvredim", izjavila je ona za jedan strani magazin.

Pino je izvršni direktor kompanije Kering, koja je vlasnik luksuznih marki poput Gučija i Aleksandera Mekvina, a bogatstvo mu se procenjuje na 7 milijardi dolara. Hajek je svesna da ono nosi razne stigme i priznaje:

FOTO: ERIC ESTRADE / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"U životu sam odabrala stav da su troškovi koje sam imala pre braka moji troškovi, a on mi je rekao da zna i da se zbog toga želi da sa mnom venča. Možda i tome možemo delimično pripisati što sve u mom braku izvrsno funkcioniše. Još uvek sam nezavisna, a njemu se to sviđa i jako me ceni zbog toga", otkrila je Selma.

Bonus video: