Srećna porodica

Način na koji Ešton Kučer i Mila Kunis vaspitavaju decu šokira svet: Njihovi metodi se prepričavaju od usta do usta

Jedan su od najpoznatijih holivudskih parova koji o svom privatnom životu nerado govore u javnosti

Objavljeno: 09.07.2024. 07:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Glumci Mila Kunis i Ešton Kučer pojavili su se na košarkaškoj utakmici sa svoje dvoje dece, koje su dosad pažljivo skrivali od očiju javnosti. Jedan od omiljenih holivudskih parova i inače je poznat po tome što retko govori o privatnom životu, a naročito o svojim mališanima.

Ali ovog puta su napravili izuzetak. Fotografi su ih uhvatili s devetogodišnjom ćerkicom Vajat i sedmogodišnjim sinom Dimitrijem na utakmici u vidno dobrom raspoloženju.

foto: Profimedia

Mila i Ešton upoznali su se još u tinejdžerskim danima na snimanju popularnog televizijskog serijala "Vesele sedamdesete", u kom su glumili ljubavni par, ali su godinama bili samo dobri prijatelji. Zanimljiv je podatak i taj što je glumac bio prvi dečko kog je Mila poljubila u svom životu, i to pred kamerama, a godinama nakon toga javno je priznala da je već tada bila luda za njim. Ipak, u vezu su ušli nakon što je Ešton okončao svoj brak s petnaest godina starijom koleginicom Demi Mur. Na dodeli Zlatnih globusa 2013. ponovno su se sreli i ugovorili sastanak, a venčali se dve godine kasnije.

foto: Profimedia

Danas su jedan od najimućnijih parova na svetu, ali jednom su prilikom su otkrili da ništa od onoga što poseduju neće ostaviti svojoj deci. Glumac je tada objasnio i zašto.

- Ne stvaramo bogatstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge korisne stvari. Ako naša deca požele da pokrenu posao i pokažu nam da imaju dobar poslovni plan, uložićemo u njega, ali novac neće dobiti tek tako - otkrio je Ešton.