Džon Bon Džovi

Svi pričaju o tome da je ovaj pevač svetac, a zaboravili kako je varao ženu: Sad izgubio glas, pa se plaši Božije kazne

Brak Džon Bon Džovija je danas primer svima, ali muzičar je priznao da nije bio baš veran čovek

Objavljeno: 15.07.2024. 08:00h
Autor:
Foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Muzičari, a naročito slavni rokeri često su na glasu kao muškarci kojima vernost nije jača strana. Izgleda da je teško odoleti brojnim obožavateljkama, pa su jako retki oni koji ceo život izdrže u braku s jednom ženom. Naravno, uvek ima izuzetaka, a u tu grupu spada pevač Džon Bon Džovi (62), koji će uskoro proslaviti 35 godina braka sa svojom srednjoškolskom ljubavi Doroteom Harli.

Ali i on je ponekad znao da švrlja. Nedavno je za Indipendent priznao da nije baš uvek bio veran muž, a da je njihov brak uspeo jer su zajedno odrastali u međusobnom poštovanju i jer mu je supruga bila dovoljno tolerantna. Pored toga, u braku su dobili četvoro dece, što je dovoljan razlog da mu je porodica ipak bila važnija od usputnih izleta, pa je nikad nije napustio.

- Radi se o tome da nikad ne treba lažeš o tome da si uvek bio svetac, ali ni da nikada ne budeš budala da zaj***š porodični život - rekao je pevač.

foto: Profimedia

Život bez droge i alkohola

Osim stabilnog braka i tolerantne supruge, od ostalih rokera razlikuje se i po tome što nikada nije zabrazdio u drogu i alkohol. - Probao sam travu i sećam se da sam se tada osećao kao da sam van svog tela i pomislio: "Ne sviđa mi se ovo, ne osećam se prijatno." Bilo je zapravo zastrašujuće, a bio sam tako mlad da mi je bilo drago što sam doživeo taj trenutak koji me dovoljno preplašio da me droga više nije zanimala. Nikada ništa nisam gurao ni u nos. Jedina stvar koja mi je ikad bila u nosu je moj prst! - sa smehom je objasnio roker koji poslednjih četrdeset godina živi zdravo, bez ikakvih opijata. Ali pre dve godine atrofirale su mu glasne žice.

foto: Profimedia

Potpuno ostao bez glasa

Na poslednjoj turneji njegovog benda Bon Džovi, koji se smatra jednim od najuspešnijih rok bendova na svetu s više od 120 miliona prodatih albuma, u aprilu 2022. pevač se srušio na pod svoje garderobe u Nešvilu i potpuno ostao bez glasa. Tog leta se podvrgao najsavremenijoj operaciji kako bi popravio glasne žice, svestan da je možda odradio svoju poslednju turneju, bar u onom intenzitetu po kom je bend bio i poznat. Oporavak je spor i dug, bend miruje i još uvek ne znaju kada će pred publiku. A optimizam ne širi ni naziv njihovog četvorodelnog dokumentarca "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", koji je počeo da se emituje 26. aprila na međunarodnom Dizni kanalu. Dokumentarac je snimljen povodom 40-godišnjice benda i bavi se zdravstvenim problemima Džona Bon Džovija zbog kog je nastavak rada benda pod znakom pitanja.

foto: Profimedia

Sa suprugom, sinom i snajom

Srećan zbog nedavnog venčanja sina

Džon Bon Džovi je priznao kako je zbog bolesti počeo intenzivno da razmišlja o prolaznosti života. Ali dotakao se i veselijih tema, a to je nedavno venčanje njegovog sina, američkog modela i glumca Džejka (21) s britanskom glumicom Mili Bobi Braun (20). - Srećan sam zbog njega i to dvoje mladih ljudi koji zajedno ostvaruju svoje snove i mi ih u tome jako podržavamo, kao i njeni roditelji, koji su se takođe upoznali kao vrlo mladi - kaže pevač.