Nikad se više neću okupati na Jadranu: Turista se šokirao prizorom na našem primorju, a mnogi kažu da jako preteruje

Turistu je jedan prizor zgrozio, ja je objavio tik tok o tome

Objavljeno: 21.06.2024. 15:46h 16:06h
Autor:
Foto: Preentscreen/TikTok

Mnogi su imali neprijatna iskustva na plažama tokom godišnjih odmora, ali jedan TikToker je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama zbog neprijatnosti koju je doživeo u Hrvatskoj.

Opisao je svoje neprijatno iskustvo, a mnogi su u komentarima pisali da preteruje. U snimku je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je prilično šokirala.

foto: Profimedia

TikToker je opisao neprijatno iznenađenja koje ga je dočekalo u Jadranskom moru. U snimku je opisao situaciju koja ga je prilično šokirala.

"O moj Bože, ne mogu da verujem šta sam upravo video svojim očima. Ja sam u Hrvatskoj, rekao sam sebi da ću biti avanturista, kao Bear Grylls. Skočio sam u more, plivam kao meduza, hladim se kao delfin. A onda, sledeće što vidim... Kaka! Kaka pliva prema meni. Ne mogu da dišem! Neko je imao drskosti da vrši nuždu u moru, punom jahti. Čak sam video i kukuruz u kaki. Nikada više neću uskočiti u ovo more! Nikada!"

Mnogi korisnici su se smejali njegovoj nezgodi. Jedan korisnik je prokomentarisao: "Dobrodošao na Balkan", dok su drugi pravili šale na račun njegovog izgovora.

Najviše komentara je bilo da preteruje i da je reakcija neumerena.

foto: Profimedia

Ovakve nezgode mogu da vam se dogode na bilo kom mestu i u bilo kojem moru. Uvereni smo da je turista hteo da skrene pažnju na sebe.

I uspeo je.