Kada je snimila erotski film, tati je zabranila da ga gleda: Svi su zinuli od šoka kada joj je javno spala haljina

Dakota Džonson pred reflektorima je od detinjstva, ali slavu je stekla glumeći u filmu "50 nijansi sive"

Objavljeno: 20.06.2024. 14:43h
Foto: MAX / Planet / Profimedia

Dakota Džonson doživela je peh sa haljinom kada joj se pokidala bretela dok je gostovala kod Džimija Kimela kako bi promovisala svoj novi film.

Ovo nije prvi put da joj se dešavaju ovakve stvari. Na dodeli filmskih nagrada, izlazeći na binu da preuzme nagradu za film "50 nijansi sive", pukla joj je haljina. Dok je njena asistentkinja pokušavala da popravi pokidano, Dakota je rekla: "Pukla mi je haljina, ali kao da sve ovo niste videli ranije".

Ipak, izgleda da niko nije imao ništa protiv da vidi nago telo Dakote Džonson.

foto: ABC / Ferrari / Profimedia

Zgodna glumica ima dobre gene s obzirom da je ćerka glumca Dona Džonsona i Melani Grifit.

Bez obzira što joj je gluma došla kao prirodan izbor profesije, za Dakotu kažu da je tako sveža glumica kao da nikad dodir sa Holivudom nije imala.

Sem Tejlor Džonson, reditelj filma Pedeset nijansi sive, nije ni shvatio ko je Dakota, kada je izabrao nju za glavnu ulogu u pomenutom filmu.

Iako je film Pedeset nijansi sive bio na udaru kritike, niko ništa nije rekao Dakoti, jer je sa nje oči nisu mogli skinuti ni muškarci ni žene tokom celog filma.

Ipak, jedan čovek nije gledao taj film. Bio je to upravo Don Džonson, njen otac. Njemu je Dakota strogo zabranila da pogleda to filmsko ostvarenje.

foto: Profimedia

Dakotin otac, Don Džonson imao je 22 godine kada je ugledao Melani Grifit, koja je tada imala 14 godina. Morali su čekati da ona napuni 18 pa da se venčaju. Ali samo šest meseci kasnije par se razveo. 1989. godine par se ponovo spaja, brak tada traje 7 godina, a Melani na svet donosi Dakotu.

Nakon ponovnog razvoda, Dakota detinjstvo provodi putujući od očevog rodnog mesta u Koloradu, do Kalifornije, gde joj je majka živela.

FOTO: Printscreen/ Instagram/ Melanie_griffith57
FOTO: Reuters
FOTO: AP
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

U jednom momentu njenog života, kada Melani Grifit ulazi u novu vezu, Antonio Banderas postaje očuh Dakoti. Ona i dan danas sa njim ima fenomenalan odnos i zove ga "papi" što znači tata.

Dakota Džonson je jedina mlada glumica koja je jasno rekla kako ne želi nikad da u svoje lice ubrizga botoks, da je na primeru svoje majke videla da to ne funkcionište.

"Zašto, dođavola, moja majka ne snima još filmova? Ona je neverovatna glumica! I zašto moja baka nije ništa snimila tako dugo? Ova industrija filma je nemilosrdna i okrutna. Koliko god da ste dobra glumica, doći će trenutak kada jednostavno više niste poželjni."

foto: Profimedia

Dok je gledala majku koja uzima tablete protiv bolova dok čeka da telefon zazvoni, oca koji poseže za flašom alkohola, baku koja vene dok se filmovi sa njom u glavnoj ulozi repriziraju, Dakota je postala svesna da je slava prolazna stvar, da traje samo jedan dan. Ali isto tako nije mogla da zanemari svoj talenat koji će joj pomoći da sličnu slavu i sama stekne.

Ipak, nekako su se kockice sudbine sklopile baš kako treba pa je Dakota doživela to da je uspela u filmskoj industriji ali i u privatnom životu. Već dugi niz godina ona je u stabilnoj vezi sa Krisom Martinom, bivšim mužem Gvinet Paltrou.

Par se nedavno verio sa javnost s nestrpljenjem čeka vest o prinovi.

FOTO: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia