Najlepša policajka Srbije nije više ista, jedni tvrde da se unakazila, drugi da blista: A u životu joj se desio preokret

Lidija Takač je u šestom mesecu tudnoće, a opet se odlučila na promenu frizure koja je naišla na najrazličitije komentare

Objavljeno: 19.06.2024. 17:34h 00:40h
Lidija Takać, Foto: Printscreen/Instagram/lidijatakac

Lidija Takač iz Novog Sada, pre nekoliko godina neformalno je proglašena za najlepšu policajku u Srbiji, a ta laskava titula i te kako ide uz nju. Naime, iako profesija kojom se bavi od nje zahteva čvrst stav i nošenje uniforme, u privatnom životu, dok nije na dužnosti, oduzima dah svojom pojavom i očaravajućim seksepilom.

Međutim, ova zanosna žena je prvo skratila kosu na paž, a odnedavno je i promenila boju, te nije više fatalna plavuša. Čini se da sa frizurom baš voli da eksperimentiše, te na najnovijoj slici na njenom Instagram profilu opet izgleda drugačije - kosa je još kraća i tamnija.

I dok su neki oduševljeni njenim novim izgledom, ima pojedinaca koji su istakli da je bila privlačnija sa dužom plavom kosom ošišanom na stepene.

Ali, čini se, da Lidija ne mari mnogo za komentare i predrasude koje svakodnevno pristižu na njen račun. Naprotiv, trudi se da živi po svojim pravilima u privatnom život, dok je u poslovnom svetu veoma stroga i nepokolebljiva.

Naime, ova hrabra dama ima neobičnu profesiju za jednu prirpadnicu nežnijeg pola i neretko se suočava sa veoma opasnim zadacima na radnom mestu, a od kolega se mogu čuti komentari da je veoma predana poslu, te ne dozvoljava da ima bilo kakve protekcije. Sa druge strane, Lidija je diplomirana pravnica, te stano voli da se usavršava i stiže nova znanja.

Lidija je udata i ima ćerku, a uskoro stiže još jedna naslednica, lepa policajka je u šestom mesecu trudnoće. Uloga majke joj je najvažnija od svih, te se trudi da svo slobovno vreme posveti svojoj mezimici.

Posle prvog porođaja, liniju je dovela do savršenstva u rekordnom roku, a Lidijine slike u bikiniju u septembru prošle godine zapalile su doslovno mreže. Oblike su bile izvajane, a na stomaku su se jasno iscrtavale pločice. Kako vodi zdrav način života, ni u drugoj trudnoći se uopšte nije ugojila, a mnogi joj pišu da blista kao trudnica, bez obzira koju frizuru nosi.