Kada je Petar ostavio Danijelu zbog ćerke svog najboljeg prijatelja svi su se šokirali: Zar je ljubav opravdanje za ovo?

Petar Grašo čeka drugo dete sa svojom novom izabranicom Hanom Huljić

Objavljeno: 14.06.2024. 08:00h
Foto: preentscreen/Instagram

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić čekaju drugo dete.

Par je pre godinu i devet meseci dobio ćerku, kojoj su dali ime Alba, a sada stiže još jedna prinova u njihov dom, što je pevač i potvrdio.

Kako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnositi, detalje o trudnoći svoje supruge nije podelio sa medijima, te za sada nije poznato u kom je mesecu, kao ni da li znaju pol bebe.

Inače, Hana je ranije otkrila koliko uživa u majčinstvu.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život", rekla je o malenoj Albi.

Priznala je da njoj i Petru puno pomažu bake, ali je temelj porodice, ipak, ljubav između nje i Petra.

Inače kada je pre dve godine procurela vest o vezi Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić nakon njegovog raskida s Danijelom Martinović (50) nakon 24 godine javnost je bila šokirana, a mnogima je bila zanimljiva, nekima čak i malo degutantna povezanost ovo troje.

Naime, i Petar i Danijela poznaju Hanu otkad je bila mala devojčica. Danijela je 1993. bila pevačica grupe Magazin, koji je izdao album "Došlo vrijeme", a u spotu za istoimenu pesmu se pojavila trogodišnja Tončijeva ćerka.

foto: Ata Images / Printscreen Youtube/Grupa Magazin

Komentari na ovaj spot su tada bili veoma duhoviti:

-"I onda joj mazne Grašu 27 godina posle! Došlo vreme da i mala ljubav proba", glasio je jedan od njih.

-" Još kao devojčica, Hana je poručila Danijeli da će pevač biti njen", rekao je drugi, a neki su dodavali i tekst devojčici u spotu- "Trogodišnja Hana: "Samo se ti Danijela smej. Kad porastem Grašo je samo moj".

- Jedan od komentatora je i upozorio udate žene-"Znači devojke ako sumnjate u neku zgodnu komšinicu da vam moze preoteti dečka, pogledajte i ove u vrtiću. Raste to brzo, a mi starimo. Muškarci su pametni, sebični i vole da žive. Na kraju. Sve što se desi. Imaju izgovor. Najveći. Ljubav. Ljubav sve dopušta".

Bonus video: