Dobro pogledajte lice ove žene: Da je Olivija kojim slučajem Srpkinja - na venčanju bi izgledala sasvim drugačije

Olivija Henson upravo se udala za najmlađeg britanskog milijardera, a na svadbi joj je bio i princ Vilijam. Da je Srpkinja, ova žena bi izgledala sasvim drugačije na ovaj važan dan

Objavljeno: 13.06.2024. 09:00h 10:03h
Foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Olivija Henson ima 31 godinu i upravo je postala jedna od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji jer se udala za Hjua Grosvenora, vojvodu od Vestminstera.

Glamurozno venčanje okupilo je sam krem društva Ujedinjenog kraljevstva, a među uvaženim zvanicama našao se i princ Vilijam. Venčanje je ispraćeno na svetskom nivou, a mlada je blistala u venčanici dizajnerke Eme Viktorije Pejn.

Da je kojim slučajem Olivija Srpkinja njen izgled bi bio sasvim drugačiji na ovaj veliki dan. Sigurno bi mesecima pre ovog važnog događaja išla na iscrtavanje i popunjavanje obrva, možda bi uradila puder obrve, dok bi nadogradnja trepavica bila obavezna.

Svoj ten bi potamnila u solarijumu kako bi bela venčanica došla do izražaja.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tri dana pred venčanje uradila bi gel na noktima kako bi joj prsti bili duži i izazovniji dok joj muž stavlja burmu, a cirkoni bi svetlucali sa sveže urađenih belih noktiju.

Profesionalna šminkerka bi dala sve od sebe da na njeno lice konturiše, stavi hajlajtove, setovanje, liplajnere, oči zatamni i uradi sve ono što Srpkinje obožavaju i smatraju obavezno kada je ovako važan dan u pitanju.

Da je kojim slučajem Olivija Srpkinja ona nikako ne bi na dan svoje svadbe izgledala kako izgleda sada, sa laganom šminkom, normalnom bojom kože bez kvarcovanja, čistim svetlim tenom i usnama našminkanim samo sjajem.

Da li mlade u Srbiji prate svetske trendove ili kod nas važe sasvim druga pravila? Ko je uspostavio pravilo da na dan svog venčanje ne ličimo na sebe?

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je Olivija Henson?

Olivija je devojka koja je maznula najpoželjnijeg neženju u Britaniji. Vojvoda od Vestminstera je odlična kombinacija bogatstva i statusa.

Grosvenorsi su porodica sa zdravom i dugovečnom vezom sa kraljevskom porodicom: kralj je kum vojvode od Vestminstera, a vojvoda je kum prinčevima Džordžu i Arčiju. On je veliki prijatelj Vilijama i Harija. Ipak, vojvodina porodica je takođe bogata skoro kao i kraljevska porodica.

Olivija Henson upoznala se sa vojvodom preko prijatelja pre dve godine. Nakon dve godine zabavljanja, vojvoda ju je zaprosio u Iton Holu u Češiru, a par je kasnije podelio vest uz neobaveznu fotografiju.

foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Olivija je viši menadžer naloga u Belazu-u, ekološki prihvatljivoj B-korporaciji koja uvozi visokokvalitetne sastojke iz cele Evrope.

Olivija i Huju su jedan od najskromnijih parova, a njihovi prijatelji kažu da su se "baš našli". Iako su organizovali gala venčanje, njih dvoje nemaju velike troškove. Žive skromno, u odnosu na bogatstvo koje poseduju i oboje vredno rade.

Vojvoda je dobio titulu (sa porodičnim bogatstvom koja je padala na njega) kada je imao samo 25 godina. Ovo je usledilo nakon prerane smrti njegovog oca, šestog vojvode, 2016. godine. Vojvoda je imao koristi od drevnog običaja primogeniture, što znači da dobio je prednost nad svojim starijim sestrama jer je bio muški naslednik.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia