Šuška se da Putin ima tajnu ćerku sa njom: Navodno je svoju diskreciju masno naplatila, evo šta sve poseduje Svetlana

Veruje se da ruski predsednik Vladimir Putin ima ćerku za koju ne želi da se sazna

Objavljeno: 06.06.2024. 13:50h
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Privatni život Vladimira Putina oduvek je bio zanimljiv i inrigirao javnost. Poznato je da ruski predsednik s bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke, Mariju i Katerinu. Ali već godinama kruže priče kako on ima još dece, međutim on sam to nikad nije javno priznao ili rekao s kim je u vezi.

foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Najglasnija su šuškanja da je s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio jednu ćerku, a potom i blizance. Ipak svaki pokušaj medija da saznaju nešto više o tome završio se neslavno, a i sam Putin je na ta pitanja odgovarao vrijeđajući i gaseći pojedine medije.

foto: Profimedia

Istraga objavljena u novembru 2020. otkrila je da je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivonogik dobio ćerku Luizu Rozovu. Fatalna Svetlana je navodno zbog toga postala milijonerka i suvlasnica velike ruske banke.

foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Prema njenoj službenoj biografiji, danas 49-godišnjakinja, pohađala je Fakultet za ekonomiju i financije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Ćerku Elizavetu, koja je poznatija kao Luiza Rozova, rodila je u martu 2003. Svetlanino ime postalo je poznato upravo nakon istrage 2020. koja je nju navodno povezivala s Putinom i otkrila njeno financijsko stanje te imovinu u Rusiji.

foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Saznalo se i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njena majka posjeduje pozamašnu imovinu vrednu 3,1 milijona funti. U Pandorinim dokumentima objavljenim 2021. otkrivena je i njena imovina u inostranstvu. Devojka se spominje i u filmu koji je ruski opozicioni političar Aleksej Navalni objavio 2001. i u kojem razotkriva navodnu korumpiranost Putina i kruga njemu bliskih ljudi.

Stil / insider.story.hr

Bonus video: